Communicatieve en managementvaardigheden

Als manager of professional weet u dat kennis op zichzelf niet voldoende is om uw organisatie continu te verbeteren. Uzelf continu ontwikkelen in communicatieve en managementvaardigheden is minstens zo belangrijk. Bij the Academy vinden wij het een eer om dit ontwikkelproces te mogen ondersteunen. Dat doen we met energieke trainers die inspirerend presenteren en feedback aan u geven met scherpte en tact.

Communiceren met impact

U communiceert altijd en overal. Toch is effectief communiceren een vaardigheid en geen eigenschap. Als u effectief kunt communiceren dan bent u in onder andere staat om:

  • in gesprekken complexe materie simpel te laten voorstellen;
  • de aandacht van uw publiek vast te houden tijdens presentaties;
  • rapportages te richten op de kern van de boodschap;
  • gedachten en gevoelens te ontvouwen bij uw gesprekspartners;
  • mensen te overtuigen of inspireren tot ander gedrag.
Kortom, u communiceert met impact, want u heeft invloed en bereikt resultaat voor uzelf en anderen. Op basis van uw specifieke leervragen gaan we hiermee aan de slag binnen ons trainingsaanbod communicatie en managementvaardigheden.

Wat maakt nu een succesvol leider?

Als manager beschikt u over vele praktische vaardigheden om uw rol goed in te vullen. Maar wat maakt u nu een succesvol leider? Hoe haalt u het beste uit uzelf, uw team of uw medewerkers en werkt u prettig samen? Alleen kennis van uw vak is niet voldoende. En zeker niet in een situatie met veel nieuwe ontwikkelingen, veranderingen of weerstand. Iets wat niet meer weg te denken is in de wereld van vandaag. Wij geloven er in dat inspirerend leiderschap voortkomt uit uw missie, normen en waarden en vaardigheden. Als u die herkent en kwijt kan in uw werksituatie, dan maakt u het verschil in uw werkomgeving. Wij kunnen u helpen de antwoorden te vinden op uw vragen met onze communicatie en managementtrainingen. U oefent met praktijksituaties zodat u de dag na de training het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen.

Weten waar de winst zit

Het verbeteren van de prestatie van uw organisatie is iets wat u continu nastreeft. Het creëert ruimte, waardoor u sneller en adequater in kunt spelen op onverwachte of lastige situaties. Nu is het vaak niet eenvoudig om vast te stellen waar het verbeterpotentieel zich bevindt binnen uw organisatie. En dat is waar the Academy uitkomst kan bieden.

Een paar voorbeelden:
Zo verzorgen we Lean Six Sigma trainingen op zes verschillende niveaus: één voor analisten, één voor adviseurs en drie voor ervaren managers. Ook biedt the Academy trainingen aan die gericht zijn op verbetering van uw projectmanagement, inkoop 2.0, risicobeheersing, rendementsverbetering en duurzaamheid.
 

Trainingen aanbod Communicatieve en managementvaardigheden
Communiceren met impact
Projecten managen zichzelf niet
Hoe rapporteert uw organisatie over duurzaamheid
Internal audit: ‘back to basics'
Interviewvaardigheden in een fraudeonderzoek

Ons aanbod aan inhouse trainingen

Door onze brede kennis en expertise ontwikkelen wij trainingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om een uiteenlopend aanbod aan inhouse trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Wij hebben hieronder een aantal inhouse trainingen, als voorbeeld, nader voor u uitgewerkt:

Inhouse trainingen
Uw trainers professionaliseren
Communiceren met impact
Sturing geven aan complexe veranderingen
Lean Six Sigma Yellow Belt training
Lean Six Sigma Green Belt training
Lean Six Sigma Black Belt training

Aanmelden of meer weten over ons inhouse trainingsaanbod voor communicatieve en managementvaardigheden?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.