Onderwijsactualiteiten

Actualiteiten jaarverslaggeving, controleprotocol, regelgeving, fiscaliteit en fraude onderzoeken

 the Academy organiseert elk jaar de training 'Onderwijsactualiteiten', hierin wordt u geïnformeerd over actualiteiten jaarverslaggeving, controle protocol, regelgeving en fiscaliteit. 

In interactieve sessies van een dag, beschikbaar op verschillende locaties, wordt door in het onderwijs gespecialiseerde trainers direct de vertaling gemaakt naar uw praktijksituatie. Bovendien is er gedurende de training voldoende tijd om met de trainers en andere deelnemers te discussiëren over de mogelijke gevolgen van de ontwikkelingen op uw werkzaamheden en uw instelling. 

De data voor 2015 zijn al bekend. De onderwerpen worden aan de hand van de actualiteiten in september 2014 vastgesteld. U kunt zich nu alvast inschrijven voor de sessies of een contactformulier invullen zodat u op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen omtrent deze training.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor de financieel verantwoordelijken in het College van Bestuur, financieel directeuren, hoofden bedrijfsvoering en controllers/administrateurs van een Primair Onderwijs instelling, een Voortgezet Onderwijs instelling resp. financieel directeuren en controllers van een MBO instelling.

Trainers

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de brede sectorgroep Onderwijs van PwC. Jos Vermeulen, Evert Onderdelinden, Chiel Kaijim, Paul Geurten en Marije Kruisman-Otten zijn uw inleiders.

Programma

  9:00 Ontvangst
  9:30 Start training
16:30 Afsluiting training met een netwerkborrel

Data

29 januari  2015 PwC Rotterdam
4   februari 2015 PwC Amsterdam
11 februari 2015 PwC Zwolle
11 maart 2015 PwC Utrecht


PE-uren accountants (RA/AA)

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA/AA) 6 PE punten per training. 
U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname per post.

PE Punten RC's

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 6 PE punten per module. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.

Kosten

De kosten van de training bedragen € 695,- vrijgesteld van btw. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, lunch en netwerkborrel.
Meer informatie over onze speciale kortingsregelingen vindt u hier.

Inschrijving

Wilt u zich inschrijven voor één van deze trainingen, dan zien wij uw inschrijving graag twee weken voor de start van de training tegemoet. Mocht u zich nog willen inschrijven na deze sluitingsdatum, neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

Beperkte capaciteit

Het aantal plaatsen is beperkt, wij zien uw aanmelding dan ook graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Indien u onverhoopt verhinderd bent, kunt u een collega in uw plaats laten komen. Wij verzoeken u dit per e-mail door te geven op: pwc-academy@nl.pwc.com.

Locaties