Onderwijsactualiteiten

Twitter LinkedIn Facebook

Voorbereid zijn op verslagjaar 2015!

the Academy organiseert elk jaar de training 'Onderwijsactualiteiten', hierin wordt u geïnformeerd over actualiteiten jaarverslaggeving, controle protocol, regelgeving en fiscaliteit.
In verschillende interactieve sessies wordt door in het onderwijs gespecialiseerde trainers direct de vertaling gemaakt naar uw praktijksituatie. Bovendien is er gedurende de training voldoende tijd om met de trainers en andere deelnemers te discussiëren over de mogelijke gevolgen van de ontwikkelingen op uw werkzaamheden en uw instelling. Kortom, zoals u van ons gewend bent, een mooie gelegenheid om met een vliegende start en de meest actuele kennis de jaarafsluiting 2015 te vervolgen en met uw collega’s bij te praten en ervaringen te delen.

De onderwerpen worden aan de hand van de actualiteiten in september 2015 vastgesteld. De trainingen vinden plaats op nog te bepalen data in januari en februari 2016. U kunt uw interesse aangeven zodat u op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen omtrent deze training.

Programma

  9:00 Ontvangst
  9:30 Start training
16:30 Afsluiting training met een netwerkborrel

Data en deelname

Trainingstijden: 9.30 – 16.30 uur

PE-uren voor accountants (AA en RA) 

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van de NBA. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA/AA) 6 PE-uren. U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname.

PE-punten registercontrollers (RC)

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 6 PE-punten. U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname.

Inhouse mogelijkheden

Wilt u deze training met meerdere deelnemers volgen, of wilt u de casuïstiek meer op uw organisatie laten aansluiten (voor zover het voorgeschreven programma dit toelaat)? Dat kan! Wij verzorgen deze training ook Inhouse, zodat de opzet en inhoud zo goed mogelijk aansluit bij actuele vraagstukken binnen uw eigen organisatie. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Kosten

De kosten van het bijwonen van deze training bedragen € 695,- vrijgesteld van btw. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, lunch en afsluitende netwerkborrel. Meer informatie over onze speciale kortingsregeling vindt u hier.

Aanmelden

De inschrijvingstermijn sluit in principe twee weken voor de trainingsdatum. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging met aanvullende informatie over de training. Het aantal plaatsen per training is beperkt, wij zien uw aanmelding dan ook graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Indien u onverhoopt verhinderd bent, kunt u een collega in uw plaats laten komen. Wij verzoeken u dit per e-mail door te geven op pwc-academy@nl.pwc.com.