Onderwijs

Altijd bij de les

Aan de kwaliteit van het onderwijs worden steeds hogere eisen gesteld, en dat in de huidige financiële omstandigheden. Onderwijsinstellingen hebben daarnaast een aantal interne vraagstukken op te lossen: het versterken van bestuur en toezicht, doorvoeren van efficiëntere werkwijzen, het implementeren van wijzigingen in wet- en regelgeving en de professionalisering van de interne beheersing.

Ons aanbod voor onderwijsinstellingen

the Academy helpt de deelnemers aan de trainingen voor onderwijsinstellingen om te gaan met bovenstaande ontwikkelingen en interne vraagstukken. the Academy brengt uw kennisniveau snel en efficiënt op peil en vergroot de benodigde vaardigheden om de kennis in de praktijk toe te passen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE-punten/uren, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen die spelen bij onderwijsinstellingen en gebruiken we veel voorbeelden uit uw én onze dagelijkse praktijk.

Wij bieden u de volgende open trainingen en masterclasses:

Onderwijs overige trainingen

Op het gebied van onderwijs bieden wij naast onze Fiscale leergang nog een divers aanbod aan trainingen.

Trainingen aanbod onderwijssector
Best practices in de praktijk brengen
IT-audit; beheers uw ICT omgeving
Communiceren met impact
Beroepsethiek voor accountants
Vennootschaps- en schenkbelasting in het onderwijs; kans of bedreiging?
Nieuw - Risicomanagement in de publieke sector
De werkkostenregeling in de publieke sector
Het optimale projectresultaat behalen?
Basistraining Jaarverslaggeving in het onderwijs
Onderwijsactualiteiten

Btw-vrijstelling

Met ingang van het najaar 2010 zijn onze trainingen vrijgesteld van btw indien uw organisatie niet btw-plichtig is.

Inhouse trainingen:

Wij bieden u graag de mogelijkheid om trainingen te volgen die specifiek voor uw organisatie op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur.  Samen stellen wij de voor u geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen
 

Inhouse trainingen aanbod onderwijssector
Vermogensspel: het verhaal achter de cijfers
Werkkostenregeling

Indien u interesse heeft om een van de bovenstaande trainingen te volgen of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij u uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Samen stellen wij de voor u geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Meer weten over Academy?

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod, dan kunt u zich aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier