Onderwijs

Altijd bij de les

Aan de kwaliteit van het onderwijs worden steeds hogere eisen gesteld, en dat in de huidige financiële omstandigheden. Onderwijsinstellingen hebben daarnaast een aantal interne vraagstukken op te lossen: het versterken van bestuur en toezicht, doorvoeren van efficiëntere werkwijzen, het implementeren van wijzigingen in wet- en regelgeving en de professionalisering van de interne beheersing.

Ons aanbod voor onderwijsinstellingen

the Academy helpt de deelnemers aan de trainingen voor onderwijsinstellingen om te gaan met bovenstaande ontwikkelingen en interne vraagstukken. the Academy brengt uw kennisniveau snel en efficiënt op peil en vergroot de benodigde vaardigheden om de kennis in de praktijk toe te passen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE-punten/uren, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen die spelen bij onderwijsinstellingen en gebruiken we veel voorbeelden uit uw én onze dagelijkse praktijk.

Wij bieden u de volgende open trainingen en masterclasses:

Trainingen aanbod onderwijssector
Fiscale Masterclass Onderwijs: Gastdocenten
Fiscale Masterclass Onderwijs: Fiscale processen
Basistraining jaarverslaggeving in het onderwijs
Onderwijsactualiteiten
Btw in het onderwijs
Masterclass WNT
VPB Leergang voor overheidsondernemingen
Hoe rapporteert uw organisatie over duurzaamheid
Derivaten in de publieke sector
IT-audit, een goede beheersing van uw ICT omgeving
Internal audit: ‘back to basics'
Interviewvaardigheden in een fraudeonderzoek
Communiceren met impact
Projecten managen zichzelf niet

Ons aanbod aan inhouse trainingen

Door onze brede kennis en expertise ontwikkelen wij trainingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om een uiteenlopend aanbod aan inhouse trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Wij hebben hieronder een aantal inhouse trainingen, als voorbeeld, nader voor u uitgewerkt:

Inhouse trainingen aanbod onderwijssector
Kennissessie subsidies en btw
Vermogensspel: het verhaal achter de cijfers
Werkkostenregeling
Communiceren met impact

Aanmelden of meer weten over ons inhouse trainingsaanbod voor het onderwijs?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.