Onderwijs

Altijd bij de les

Aan de kwaliteit van het onderwijs worden steeds hogere eisen gesteld, en dat in de huidige financiële omstandigheden. Onderwijsinstellingen hebben daarnaast een aantal interne vraagstukken op te lossen: het versterken van bestuur en toezicht, doorvoeren van efficiëntere werkwijzen, het implementeren van wijzigingen in wet- en regelgeving en de professionalisering van de interne beheersing.

Ons aanbod voor onderwijsinstellingen

the Academy helpt de deelnemers aan de trainingen voor onderwijsinstellingen om te gaan met bovenstaande ontwikkelingen en interne vraagstukken. the Academy brengt uw kennisniveau snel en efficiënt op peil en vergroot de benodigde vaardigheden om de kennis in de praktijk toe te passen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE-punten/uren, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen die spelen bij onderwijsinstellingen en gebruiken we veel voorbeelden uit uw én onze dagelijkse praktijk.

 

Nieuwe inschrijfprocedure

Om het inschrijfproces voor u efficiënter te laten verlopen is onze inschrijfprocedure vanaf heden gewijzigd. Klik op de inschrijf-button van een training naar keuze en maak vervolgens éénmalig uw gebruikersprofiel aan. Bij uw volgende bezoek(en) hoeft u vervolgens alleen nog in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, waarna uw ingevulde profiel verschijnt. Voor vragen kunt u contact opnemen met the Academy.

Wij bieden u de volgende open trainingen en masterclasses:

Trainingen aanbod onderwijssector
Business War Gaming
Internal audit: 'back to basics'
Risicomanagement in de publieke sector
Aanbestedingsrecht in het onderwijs: in control en compliant
Fiscale leergang voor het onderwijs
Het optimale projectresultaat behalen?
Communiceren met impact
Nieuw schoolgebouw, hoe zit het met de btw?
Basistraining Jaarverslaggeving in het onderwijs
Onderwijsactualiteiten

Inhouse trainingen:

Wij bieden u graag de mogelijkheid om trainingen te volgen die specifiek voor uw organisatie op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur.  Samen stellen wij de voor u geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen
 

Inhouse trainingen aanbod onderwijssector
Vermogensspel: het verhaal achter de cijfers
Werkkostenregeling
Communiceren met impact
Vermogensspel

Indien u interesse heeft om een van de bovenstaande trainingen te volgen of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij u uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Samen stellen wij de voor u geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.