Onderwijs

Altijd bij de les

Als onderwijsinstelling staat u voor diverse uitdagingen. U wordt sterker dan voorheen afgerekend op de kwaliteit van het onderwijs. Daarbij vraagt de maatschappij om duidelijke besturing en een transparante verantwoording naar alle belanghebbenden. Gaandeweg groeit de sector toe naar een bedrijfsmatiger manier van werken. Ook PwC levert zijn bijdrage aan deze professionalisering. Met een uitgebreid, professioneel en actueel trainingsaanbod houdt the Academy de onderwijssector blijvend bij de les.

Hoogwaardige trainingen

Bij PwC weten we wat er in uw sector speelt. Vandaag, maar ook morgen. De kennis en ervaring die wij in deze sector hebben opgedaan willen we graag met u delen. Financieel directeuren, controllers, hoofden bedrijfsvoering, treasurers en interne controllers, maar ook bestuursleden, directieleden en toezichthouders kunnen via the Academy hun kennisniveau snel en efficiënt op peil brengen en verhogen. De trainingen kunnen ook interessant zijn voor koepels, sectorraden en beleidsmakers. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen. Veel trainingen leveren bovendien Permanente Educatie-punten op.

Ons aanbod voor onderwijsinstellingen

Actuele ontwikkelingen in de onderwijssector stellen u en uw organisatie in de komende jaren voor een aantal belangrijke uitdagingen. Wat betekent dit voor de sturing en beheersing van uw organisatie, welke effecten heeft dit voor de jaarverslaggeving? Wat betekent dit voor u als bestuurslid of (financieel) directeur? Wij verzorgen trainingen over een groot aantal uiteenlopende actuele onderwerpen. U kunt kiezen voor onze open trainingen of masterclasses, waar u ook deelnemers van andere organisaties ontmoet. Inhouse trainingen zijn echter eveneens mogelijk. De training vindt dan plaats op een locatie naar uw voorkeur en kan voorzien worden van voorbeelden en cases uit uw eigen organisatie. Daarnaast organiseren we “peer-group learning” netwerken waarbij de uitwisseling van kennis en ervaring tussen en met cliënten centraal staat.

Wij bieden u de volgende open trainingen en masterclasses:

Onderwijs overige trainingen

Op het gebied van onderwijs bieden wij naast onze Fiscale leergang nog een divers aanbod aan trainingen.

Trainingen aanbod onderwijssector
Nieuw - Risicomanagement in de publieke sector
Het optimale projectresultaat behalen?
Basistraining Jaarverslaggeving in het onderwijs
De werkkostenregeling in de publieke sector
Vermogensspel: het verhaal achter de cijfers
Communiceren met impact
Vennootschaps- en schenkbelasting in het onderwijs; kans of bedreiging?
Onderwijsactualiteiten

Btw-vrijstelling

Met ingang van het najaar 2010 zijn onze trainingen vrijgesteld van btw indien uw organisatie niet btw-plichtig is.

Inhouse trainingen:

Wij bieden u graag de mogelijkheid om trainingen te volgen die specifiek voor uw organisatie op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur.  Samen stellen wij de voor u geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen
 

Trainingen aanbod onderwijssector
Passend Onderwijs; goed voorbereid op weg naar het ondersteunings- en businessplan!
Werkkostenregeling

Meer weten over Academy?

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod, dan kunt u zich aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier