Fiscale leergang voor het onderwijs

Weerbarstige fiscale ontwikkelingen in de grip!

Dit voorjaar starten wij met de Fiscale leergang voor onderwijsinstellingen. Onze populairste onderwijstrainingen hebben wij voor u gebundeld en aangevuld met nieuwe thema’s en onderwerpen, rechtstreeks afkomstig uit de actuele onderwijspraktijk!

Deel uw specifieke vraagstukken

In onze trainingen behandelen wij niet alleen fiscale valkuilen, maar ook fiscale kansen die in het onderwijs maar al te vaak blijven liggen. Dit doen wij graag aan de hand van uw praktijksituaties. U wordt bij alle trainingen van harte uitgenodigd uw eigen specifieke vraagstukken met ons te delen!
Wij bieden u graag de mogelijkheid tegen een deel te nemen aan deze Fiscale leergang waarbij de diverse trainingen naadloos op elkaar aansluiten. U krijgt daarbij ook toegang tot ons online deelnemersplatform. Hier worden actuele updates en trainingsinformatie gedeeld en biedt u ook de mogelijkheid om tijdens en na afloop in contact te blijven met de andere deelnemers en trainers.

Voor wie?

De training is bestemd voor bestuurders, controllers, financieel verantwoordelijken binnen onderwijsinstellingen.
 

Programma

De Fiscale leergang bestaat uit de volgende 4 trainingen waar u zich ook afzonderlijk voor in kunt schrijven:

De ontvangst van iedere training is vanaf 12.30 uur met een lunch en eindigt om 17.00 uur met een netwerkborrel.

 

PE-uren accountants (RA/AA)

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA/AA) 4 PE-uren per training. 
U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname per post.

PE Punten RC's

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 4 PE punten per training. U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname per post. 

Kosten

De kosten per training bedragen € 495,- vrijgesteld van btw. Indien u zich voor alle sessies aan meldt geldt een speciaal tarief van  € 1.795,-, vrijgesteld van btw. Deze bedragen zijn inclusief trainingsmateriaal, lunch en borrel. 
Meer informatie over onze speciale kortingsregelingen vindt u hier.

Inschrijving

Wilt u zich inschrijven voor één van deze trainingen, dan zien wij uw inschrijving graag twee weken voor de start van de training tegemoet. Mocht u zich nog willen inschrijven na deze sluitingsdatum, neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

Indien u onverhoopt verhinderd bent, kunt u een collega in uw plaats laten komen. Wij verzoeken u dit per e-mail door te geven op: pwc-academy@nl.pwc.com.

Locatie

PwC Utrecht
Adres
Route via Google Maps