Maatschappelijke organisaties

De wereld van maatschappelijke organisaties is flink in beweging. De inkomsten staan onder druk, er worden hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van governance en er zijn een groot aantal wijzigingen in fiscaliteit. Verder is in de verslaglegging een beweging gaande van compliance naar impact en communicatie.

Middels trainingen van the Academy brengen we uw kennisniveau snel en efficiënt op peil brengen en vergroten wij uw vaardigheden die nodig zijn om de kennis in de praktijk toe te passen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE-punten/uren, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen die spelen bij maatschappelijke organisaties en gebruiken we veel voorbeelden uit uw én onze dagelijkse praktijk.

 

Nieuwe inschrijfprocedure

Om het inschrijfproces voor u efficiënter te laten verlopen is onze inschrijfprocedure vanaf heden gewijzigd. Klik op de inschrijf-button van een training naar keuze en maak vervolgens éénmalig uw gebruikersprofiel aan. Bij uw volgende bezoek(en) hoeft u vervolgens alleen nog in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, waarna uw ingevulde profiel verschijnt. Voor vragen kunt u contact opnemen met the Academy.

Wij bieden u de volgende open trainingen:

Trainingen aanbod maatschappelijke organisaties
Risicomanagement in de publieke sector
Het optimale projectresultaat behalen?
Communiceren met impact

Inhouse trainingen

Wij bieden u, naast onze trainingen met open inschrijving, ook de mogelijkheid om een aantal trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u naast de bovenstaande training, onder meer de volgende trainingen inhouse aanbieden:

Inhouse trainingen aanbod maatschappelijke organisaties
APK training voor goede doelen
Communiceren met impact
Werkkostenregeling
Slim en efficiënt afsluiten
Vermogensspel

Meer weten over the Academy?

Indien u interesse heeft om een van de bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij u uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Samen stellen wij de voor u geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod, dan kunt u zich aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.