Maatschappelijke organisaties

De wereld van maatschappelijke organisaties is flink in beweging. De inkomsten staan onder druk, er worden hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van governance en er zijn een groot aantal wijzigingen in fiscaliteit. Verder is in de verslaglegging een beweging gaande van compliance naar impact en communicatie.

Middels trainingen van the Academy brengen we uw kennisniveau snel en efficiënt op peil brengen en vergroten wij uw vaardigheden die nodig zijn om de kennis in de praktijk toe te passen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE-punten/uren, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen die spelen bij maatschappelijke organisaties en gebruiken we veel voorbeelden uit uw én onze dagelijkse praktijk.

Wij bieden u de volgende open trainingen:

Trainingen aanbod maatschappelijke organisaties
APK training: actualiteiten Jaarverslaggeving en fiscale ontwikkelingen voor goede doelen
Masterclass WNT
Hoe rapporteert uw organisatie over duurzaamheid
IT-audit, een goede beheersing van uw ICT omgeving
Internal audit: ‘back to basics'
Communiceren met impact
Interviewvaardigheden in een fraudeonderzoek

Ons aanbod aan inhouse trainingen

Door onze brede kennis en expertise ontwikkelen wij trainingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om een uiteenlopend aanbod aan inhouse trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Wij hebben hieronder een aantal inhouse trainingen, als voorbeeld, nader voor u uitgewerkt:

Inhouse trainingen aanbod maatschappelijke organisaties
APK training voor goede doelen
Slim en efficiënt afsluiten
Communiceren met impact
Kennissessie subsidies en btw
Werkkostenregeling
Vermogensspel

Aanmelden of meer weten over ons inhouse trainingsaanbod voor maatschappelijke organisaties?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.