Maatschappelijke betrokkenheid

 

Toenemend strategisch belang

the Academy heeft een aantal trainingen ontwikkeld met als doel u in staat te stellen uw beleid inzake maatschappelijke betrokkenheid op te zetten en te integreren in de al aanwezige bedrijfsprocessen.

Door het volgen van de trainingen:

  • bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • leert u welke eisen worden gesteld aan beleid inzake maatschappelijke betrokkenheid
  • weet u welke mogelijke gevolgen dit kan hebben voor uw organisatie

Steeds meer organisaties realiseren zich dat maatschappelijke betrokkenheid een grote impact heeft op hun bedrijfsvoering en op de kansen en risico’s in de markt. Dit onderwerp is dan ook niet meer weg te denken uit de strategische agenda. Organisaties worden gedwongen om maatschappelijke betrokkenheid te integreren in het bedrijfsproces. Van de ontwikkeling van een visie, het inrichten van bedrijfsprocessen tot het effectief rapporteren over duurzaamheid (integrated reporting). Alleen door investeerders, werknemers en andere stakeholders te betrekken kan hierdoor effectief beleid worden ingevoerd en de reputatie van de onderneming worden versterkt.
 

 

Nieuwe inschrijfprocedure

Om het inschrijfproces voor u efficiënter te laten verlopen is onze inschrijfprocedure vanaf heden gewijzigd. Klik op de inschrijf-button van een training naar keuze en maak vervolgens éénmalig uw gebruikersprofiel aan. Bij uw volgende bezoek(en) hoeft u vervolgens alleen nog in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, waarna uw ingevulde profiel verschijnt. Voor vragen kunt u contact opnemen met the Academy.

Wij bieden u de volgende open trainingen:

Trainingen aanbod maatschappelijke betrokkenheid
Internal audit: 'back to basics

Naast onze open trainingen bieden wij ook de volgende inhouse trainingen aan

Inhouse trainingen aanbod maatschappelijke betrokkenheid
Integrated reporting inhouse voor gezondheidszorg
Succesvol rapporteren over duurzaamheid
Are you ready for the new sustainability reporting guidelines? Learn more about G4!
Integrated Reporting: putting it into practice

Meer weten over the Academy?

Indien u interesse heeft om een van de bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij u uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Samen stellen wij de voor u geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele cursusaanbod, dan kunt u zich aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.