Maatschappelijke betrokkenheid

Toenemend strategisch belang

the Academy heeft een aantal trainingen ontwikkeld met als doel u in staat te stellen uw beleid inzake maatschappelijke betrokkenheid op te zetten en te integreren in de al aanwezige bedrijfsprocessen.

Door het volgen van de trainingen:

  • bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • leert u welke eisen worden gesteld aan beleid inzake maatschappelijke betrokkenheid
  • weet u welke mogelijke gevolgen dit kan hebben voor uw organisatie

Steeds meer organisaties realiseren zich dat maatschappelijke betrokkenheid een grote impact heeft op hun bedrijfsvoering en op de kansen en risico’s in de markt. Dit onderwerp is dan ook niet meer weg te denken uit de strategische agenda. Organisaties worden gedwongen om maatschappelijke betrokkenheid te integreren in het bedrijfsproces. Van de ontwikkeling van een visie, het inrichten van bedrijfsprocessen tot het effectief rapporteren over duurzaamheid (integrated reporting). Alleen door investeerders, werknemers en andere stakeholders te betrekken kan hierdoor effectief beleid worden ingevoerd en de reputatie van de onderneming worden versterkt.

Wij bieden u de volgende open trainingen:

Trainingen aanbod maatschappelijke betrokkenheid
Hoe rapporteert uw organisatie over duurzaamheid
Masterclass Voedselintegriteit

Ons aanbod aan inhouse trainingen

Door onze brede kennis en expertise ontwikkelen wij trainingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om een uiteenlopend aanbod aan inhouse trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Wij hebben hieronder een aantal inhouse trainingen, als voorbeeld, nader voor u uitgewerkt:

Inhouse trainingen aanbod maatschappelijke betrokkenheid
Integrated reporting inhouse voor gezondheidszorg
Succesvol rapporteren over duurzaamheid
Are you ready for the new sustainability reporting guidelines? Learn more about G4!
Integrated Reporting: putting it into practice

Aanmelden of meer weten over ons inhouse trainingsaanbod voor maatschappelijke betrokkenheid?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.