Kortingsregelingen open trainingen the Academy

Onderstaand vindt u de kortingen die van toepassing kunnen zijn op de inschrijving en de kosten van een training van the Academy.


Een deelnemer kan bij inschrijving voor een training van the Academy recht hebben op maximaal één van de volgende kortingen:

  • Een deelnemer heeft recht op 10% korting op de kosten voor de training indien de deelnemer een ex-werknemer van PwC Accountants, Advisory of Belastingadviseurs is.
  • Een deelnemer heeft recht op 10% korting op de kosten voor de training indien de deelnemer werkzaam is bij een vaste klant van PwC Accountants, Advisory of Belastingadviseurs.
  • Een deelnemer heeft recht op 50% korting op de kosten voor de training , indien de deelnemer de derde inschrijver en feitelijk deelnemer van dezelfde organisatie is aan dezelfde training.
  • Een deelnemer heeft recht op 50% korting op de kosten voor de training, van de derde training van de the Academy waaraan de deelnemer binnen een periode van één kalenderjaar feitelijk deelneemt en indien het drie verschillende trainingen betreft.
  • Een deelnemer heeft recht op 15% korting op de kosten voor een training uit de categorie "gezondheidszorg voor de HEAD", indien de deelnemer lid is van de HEAD-vereniging. Om aanspraak te kunnen maken op de HEAD-korting, dient de deelnemer het lidmaatschapsbewijs van de HEAD-vereniging mee te zenden met de inschrijving voor de training.
  • In de Bijzondere voorwaarden open trainingen the Academy, die eveneens op deze site zijn gepubliceerd en van toepassing zijn op alle trainingen (met of zonder korting), zijn de voorwaarden voor het recht op korting opgenomen.

Algemene en bijzondere voorwaarden open trainingen the Academy

Algemene voorwaarden PwC

Download hier de algemene voorwaarden.

Dowload here the general terms and conditions in English.


Bijzondere voorwaarden open trainingen van the Academy

Download hier de bijzondere voorwaarden.

Download here the special terms and conditions of the Academy in English.


Algemene voorwaarden Executive Academy

Bijzondere voorwaarden open trainingen van de Executive Academy

Download hier de bijzondere voorwaarden voor de trainingen die vrijgesteld zijn van btw.

Download here the special terms and conditions of the Executive Academy in English (courses exempt from VAT).