Internal audit

Tijd om uw kennis op peil te brengen?

De internal audit functie is voortdurend in beweging. Des te belangrijker is het om als internal audit professional uw kennis te actualiseren. the Academy van PwC verzorgt uitdagende, praktische trainingen met een ruime selectie aan relevante internal audit onderwerpen. Deelnemers aan de trainingen van the Academy kunnen hun kennisniveau snel en efficiënt op peil brengen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE punten, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema's en ontwikkelingen en gebruiken we veel voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk.

IAS Back to Basics en IAS Update

De kern van ons Internal audit trainingsprogramma wordt gevormd door een tweedaagse IAS 'Back to basics' training en een IAS 'Update' training. In de tweedaagse training wordt aan de hand van het gehele auditproces (van planning tot rapportage) de bestaande theorie en methodieken op praktische wijze besproken. Er is daarbij veel ruimte voor interactie en het delen van ervaringen, onder meer door praktijkgerichte cases en opdrachten. Doelstelling van deze training is het verkrijgen of opfrissen van praktische handvatten om als internal auditor alle stappen in het auditproces adequaat en effectief uit te kunnen voeren. In de 'Update' training worden actuele ontwikkelingen en thema's besproken met betrekking tot internal auditing, governance en risicovraagstukken. 
 

 

Nieuwe inschrijfprocedure

Om het inschrijfproces voor u efficiënter te laten verlopen is onze inschrijfprocedure vanaf heden gewijzigd. Klik op de inschrijf-button van een training naar keuze en maak vervolgens éénmalig uw gebruikersprofiel aan. Bij uw volgende bezoek(en) hoeft u vervolgens alleen nog in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, waarna uw ingevulde profiel verschijnt. Voor vragen kunt u contact opnemen met the Academy.

Inhouse trainingen

Wij bieden u, naast onze trainingen met open inschrijving, ook de mogelijkheid om een aantal trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. De voordelen van een op maat gemaakte training zijn:

  • U bespaart tijd en geld. De op maat gemaakte training wordt niet aangeboden tegen een prijs per persoon, maar tegen een prijs per dag. Hierdoor kan een heel team gelijktijdig opgeleid / bijgeschoold worden en wordt de beschikbare tijd optimaal benut
  • De training is specifiek voor u op maat gemaakt en behandelt voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie
  • Optioneel is een terugkomdag mogelijk om additionele vragen te behandelen nadat de deelnemers de tijd hebben gehad om het geleerde in de praktijk toe te passen
  • Specifieke onderwerpen voor inhouse trainingen voor internal auditors zijn bijvoorbeeld:
    • Auditmethoden, -technieken en tools: data analytics, forensic auditing, quality assurance review, IT auditing, risicomanagement, etc.  
    • Verplichte permanente educatie : 'Zeg wat je ziet' voor registeraccountants, aangevuld met specifieke trainingen voor RO en RE
    • Vaardigheden: omgaan met toezichthouders.

We hebben een 2-tal inhouse trainingen nader voor u uitgewerkt:

 

Aanmelden of meer weten over ons trainingsaanbod voor internal auditors?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het contactformulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen. 

U kunt zich aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.