Internal audit

Tijd om uw kennis op peil te brengen?

De internal audit functie is voortdurend in beweging. Des te belangrijker is het om als internal audit professional uw kennis te actualiseren. the Academy van PwC verzorgt uitdagende, praktische trainingen met een ruime selectie aan relevante internal audit onderwerpen. Deelnemers aan de trainingen van the Academy kunnen hun kennisniveau snel en efficiënt op peil brengen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE punten, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema's en ontwikkelingen en gebruiken we veel voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk.

IAS Back to Basics en IAS Update

De kern van ons Internal audit trainingsprogramma wordt gevormd door een tweedaagse IAS 'Back to basics' training en een IAS 'Update' training. In de tweedaagse training wordt aan de hand van het gehele auditproces (van planning tot rapportage) de bestaande theorie en methodieken op praktische wijze besproken. Er is daarbij veel ruimte voor interactie en het delen van ervaringen, onder meer door praktijkgerichte cases en opdrachten. Doelstelling van deze training is het verkrijgen of opfrissen van praktische handvatten om als internal auditor alle stappen in het auditproces adequaat en effectief uit te kunnen voeren. In de 'Update' training worden actuele ontwikkelingen en thema's besproken met betrekking tot internal auditing, governance en risicovraagstukken.

Trainingen aanbod internal audit
Internal audit: ‘back to basics'
Hoe rapporteert uw organisatie over duurzaamheid
Communiceren met impact
IT-audit, een goede beheersing van uw ICT omgeving
Interviewvaardigheden in een fraudeonderzoek

Ons aanbod aan inhouse trainingen

Door onze brede kennis en expertise ontwikkelen wij trainingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om een uiteenlopend aanbod aan inhouse trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. U bespaart tijd en geld. De op maat gemaakte training wordt niet aangeboden tegen een prijs per persoon, maar tegen een prijs per dag. Hierdoor kan een heel team gelijktijdig opgeleid / bijgeschoold worden en wordt de beschikbare tijd optimaal benut. Optioneel is een terugkomdag mogelijk om additionele vragen te behandelen nadat de deelnemers de tijd hebben gehad om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Specifieke onderwerpen voor inhouse trainingen voor internal auditors zijn bijvoorbeeld:

  • Auditmethoden, -technieken en tools: data analytics, forensic auditing, quality assurance review, IT auditing, risicomanagement, etc.
  • Verplichte permanente educatie : 'Zeg wat je ziet' voor registeraccountants, aangevuld met specifieke trainingen voor RO en RE
  • Vaardigheden: omgaan met toezichthouders, communiceren met impact, adviesvaardigheden, beroepsethiek en professioneel kritische instelling.

Wij hebben hieronder een aantal inhouse trainingen, als voorbeeld, nader voor u uitgewerkt:

Inhouse Trainingen aanbod internal audit
Internal audit: 'back to basics'
Communiceren met impact

Aanmelden of meer weten over ons inhouse trainingsaanbod voor internal audit?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.