Actualiteiten en de jaarrekening in de zorg 2014


PwC Academy
Algemeen Programma Data & deelname Locatie
 

Voorbereid zijn op verslagjaar 2014!

Ervaringen van het voorgaande jaar geven uw voldoende inzicht om te weten wat u ook het komende jaar te wachten staat en wat hierbij de aandachtspunten zijn.
Om tijdig te kunnen voldoen aan de voorgenomen inlevertermijn is het zaak dat u de procesvoering binnen uw organisatie tijdig tegen het licht houdt.
Aan de hand van onze opgedane ervaringen bij zorginstellingen en ondernemingen in het private segment bieden wij u tijdens deze training, zoals ieder jaar, de kennis en handvatten voor een juiste procesvoering.

De onderwerpen worden aan de hand van de actualiteiten in september 2014 vastgesteld. De trainingen vinden plaats op nog te bepalen data in december 2014 en januari 2015. U kunt zich nu alvast inschrijven voor deze training of een contactformulier invullen zodat u op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen omtrent deze training.


- Zwolle (december 2014/januari 2015)
- Utrecht (december 2014/januari 2015)
- Rotterdam (december 2014/januari 2015)
- Eindhoven (december 2014/januari 2015)

Voor wie?

Deze training is primair gericht op controllers, HEAD’s, financiële directeuren, administratieve medewerkers en medewerkers planning & control van zorginstellingen en een ieder die betrokken is bij het opstellen van jaarrekeningen van zorginstellingen. De basistraining is primair gericht op medewerkers van zorginstellingen die starten met het opstellen van jaarrekeningen of die nieuw zijn in de zorg

Programma

Wordt bekend gemaakt in september 2014.
 

Data

Wordt bekend gemaakt in september 2014.

PE-uren voor accountants (AA en RA)

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van de NBA. Door het volgen van de basistraining krijgen accountants PE punten. 
Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Registercontrollers krijgen door het volgen van de basistraining  PE punten, voor de training. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.

Kosten

Wordt bekend gemaakt in september 2014

Inschrijving

De inschrijvingstermijn sluit in principe twee weken voor de gewenste trainingsdatum. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging met aanvullende informatie over de training. Het aantal plaatsen is beperkt, wij zien uw aanmelding dan ook graag zo spoedig mogelijk tegemoet.

 

Inhouse

Wilt u deze training met meerdere deelnemers volgen, of wilt u de training voor uw organisatie op maat laten maken? Dat kan! Van inhoud tot locatie, van sprekers tot genodigden, u bepaalt waarin u wilt investeren, the Academy verzorgt de rest. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Locatie