Jaarrekeningactualiteiten in de zorg - 2014

Uw jaarafsluiting up to date!

Wij delen graag onze kennis met u over de ontwikkelingen op het gebied van de jaarverslaggeving van zorginstellingen. In verschillende interactieve sessies wordt door gezondheidszorg gespecialiseerde trainers direct de vertaling gemaakt naar de praktijksituatie in de zorg. Bovendien is er gedurende de training voldoende tijd om met de trainers en andere deelnemers te discussiëren over de mogelijke gevolgen van de ontwikkelingen op uw werkzaamheden en uw instelling.
De data voor december 2014 en januari 2015 zijn al bekend. De onderwerpen worden aan de hand van de actualiteiten in september 2014 vastgesteld. U kunt zich nu alvast inschrijven voor de sessies of een contactformulier invullen zodat u op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen omtrent deze training.


Voor wie?

Deze training is primair gericht op controllers, HEAD’s, financiële directeuren, administratieve medewerkers en medewerkers planning & control van zorginstellingen en een ieder die betrokken is bij het opstellen van jaarrekeningen van zorginstellingen.

Programma

Deze training zal bestaan uit 2 delen. Een plenair ochtendprogramma en een optioneel gespecialiseerd middagprogramma. Na het ochtendprogramma wordt u een uitgebreide lunch aangeboden. Het middagprogramma wordt afgesloten met een netwerkborrel. 
 

Programma onderdeel Startttijd Eindtijd
Ontvangst 8:15 8:30
Plenair  (algemene zorgsector) 8:30 13:00
Lunch 13:00 13:30
Middagprogramma care 13:30 17:00
Middagprogramma cure 13:30 17:00
Aansluitende netwerkborrel va. 17:00  

Data

PE-uren accountants (AA en RA)

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen deze training krijgen accountants (AA en RA) PE-uren. Wij verstrekken u een certificaat van deelname ná afloop van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training PE-punten. Wij verstrekken u een certificaat van deelname ná afloop van de training.

Kosten

De kosten voor de training ‘Actualiteiten en de jaarrekening in de zorg 2014’ bedragen voor algemene sector € 450,- 
De kosten voor het aanvullende middagprogramma voor de Care en Cure bedragen € 345,-. Beide prijzen zijn vrijgesteld van btw.
Meer informatie over onze speciale kortingsregelingen vindt u hier.

Inschrijving

Wilt u zich inschrijven voor één van deze trainingen, dan zien wij uw inschrijving graag twee weken voor de start van de training tegemoet. Mocht u zich nog willen inschrijven na deze sluitingsdatum, neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

Inhouse

Wilt u deze training met meerdere deelnemers volgen, of wilt u de training voor uw organisatie op maat laten maken? Dat kan! Van inhoud tot locatie, van sprekers tot genodigden, u bepaalt waarin u wilt investeren, the Academy verzorgt de rest. Neemt u hiervoor contact met ons op.