Jaarrekeningactualiteiten in de zorg

Twitter LinkedIn Facebook

Voorbereid zijn op verslagjaar 2015!

the Academy organiseert elk jaar de training 'Jaarrekeningactualiteiten in de zorg', hierin wordt u geïnformeerd over actualiteiten jaarverslaggeving, regelgeving, fiscaliteit en andere ontwikkelingen in de zorg.

In verschillende interactieve sessies wordt door in de geondheidszorg gespecialiseerde trainers direct de vertaling gemaakt naar uw praktijksituatie. Bovendien is er gedurende de training voldoende tijd om met de trainers en andere deelnemers te discussiëren over de mogelijke gevolgen van de ontwikkelingen op uw werkzaamheden en uw instelling. Kortom, zoals u van ons gewend bent, een mooie gelegenheid om met een vliegende start en de meest actuele kennis de jaarafsluiting 2015 te vervolgen en met uw collega’s bij te praten en ervaringen te delen.

De onderwerpen worden aan de hand van de actualiteiten in september 2015 vastgesteld. De trainingen vinden plaats op nog te bepalen data in januari 2016. U kunt uw interesse aangeven zodat u op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen omtrent deze training.
 

Programma

Deze training zal bestaan uit 2 delen. Een plenair ochtendprogramma en een optioneel gespecialiseerd middagprogramma. Na het ochtendprogramma wordt u een uitgebreide lunch aangeboden. Het middagprogramma wordt afgesloten met een netwerkborrel. 
 

Programma onderdeel Startttijd Eindtijd
Ontvangst 8:15 8:30
Plenair  (algemene zorgsector) 8:30 13:00
Lunch 13:00 13:30
Middagprogramma care 13:30 17:00
Middagprogramma cure 13:30 17:00
Aansluitende netwerkborrel va. 17:00  

Data

Voor dit seminar zal zo spoedig mogelijk een nieuwe datum worden gepland. Indien u geïnteresseerd bent in deze training houden wij u graag op de hoogte.

PE-uren accountants (AA en RA)

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Voor de training ‘Jaarrekeningactualiteiten in de zorg 2014’ algemene zorgsector krijgen AA's en RA's 4  PE uren en voor het aanvullende programma Care of Cure/GGZ, 3 PE-punten. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van deze training. 

PE-punten registercontrollers (RC)

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training ‘Jaarrekeningactualiteiten in de zorg 2014’ algemene zorgsector 4 PE punten en voor het aanvullende programma Care of Cure/GGZ, 3 PE-punten. Wij verstrekken ueen certificaat van deelname na afloop van deze training. 

Kosten

De kosten voor de training ‘Actualiteiten en de jaarrekening in de zorg 2014’ bedragen voor algemene sector € 450,- De kosten voor het aanvullende middagprogramma voor de Care en Cure bedragen € 345,-. Beide prijzen zijn vrijgesteld van btw.
Meer informatie over onze speciale kortingsregeling vindt u hier.

Inschrijving

Wilt u zich inschrijven voor één van deze trainingen, dan zien wij uw inschrijving graag twee weken voor de start van de training tegemoet. Mocht u zich nog willen inschrijven na deze sluitingsdatum, neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

Inhouse

Wilt u deze training met meerdere deelnemers volgen, of wilt u de training voor uw organisatie op maat laten maken? Dat kan! Van inhoud tot locatie, van sprekers tot genodigden, u bepaalt waarin u wilt investeren, the Academy verzorgt de rest. Neemt u hiervoor contact met ons op.