Gezondheidszorg

Op de hoogte blijven van actuele thema’s?

Noodzakelijke bezuinigingen, voortdurende wijzigingen in wet- en regelgeving, de toenemende vergrijzing, personeelstekorten en technologische ontwikkelingen hebben tot gevolg dat de zorgwereld continue onder grote druk en voor uitdagingen staat. Ook van u wordt misschien meer verwacht. Onze kennis en ervaring delen we graag met u middels korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij wij altijd inspelen op actuele thema’s en ontwikkelingen. U kunt kiezen voor onze open trainingen, waar u ook deelnemers van andere organisaties ontmoet. Of u kiest voor inhouse trainingen bij u ‘thuis’ met voorbeelden en casuïstiek uit uw eigen organisatie.

Trainingen aanbod Gezondheidszorg

Trainingen aanbod Gezondheidszorg
Btw in de zorg
Jaarrekeningactualiteiten in de zorg
Masterclass WNT
VPB Leergang voor overheidsinstellingen
Hoe rapporteert uw organisatie over duurzaamheid
Derivaten in de publieke sector
IT-audit, een goede beheersing van uw ICT omgeving
Internal audit: ‘back to basics'
Interviewvaardigheden in een fraudeonderzoek
Projecten managen zichzelf niet
Communiceren met impact

Netwerken in de zorg

the Academy organiseert naast de trainingen ook een aantal netwerken. Het doel van deze netwerken is om specifieke functionarissen van zorginstellingen periodiek bij elkaar te laten komen om kennis en ervaring met elkaar te delen.

the Academy van PwC faciliteert en beheert het netwerk, stelt in overleg met de deelnemers de agenda samen, regelt sprekers en ruimte en verzorgt de verspreiding van het informatiemateriaal onder de deelnemers.
 

Netwerken in de zorg
Treasurynetwerk in de zorg - Care
Treasurynetwerk in de zorg - algemene ziekenhuizen
Controllers netwerk in de zorg - Care

Ons aanbod aan inhouse trainingen

Door onze brede kennis en expertise ontwikkelen wij trainingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om een uiteenlopend aanbod aan inhouse trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Wij hebben hieronder een aantal inhouse trainingen, als voorbeeld, nader voor u uitgewerkt:

Inhouse trainingen aanbod Gezondheidszorg
Vermogensspel: het verhaal achter de cijfers
Toekomstbestendig organisatieontwerp
Beroepsethiek zorgorganisaties
Kennissessie subsidies en btw
Communiceren met impact
Risicomanagement in de zorg

Aanmelden of meer weten over ons inhouse trainingsaanbod voor gezondheidszorg?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.