Gezondheidszorg

Op de hoogte blijven van actuele thema’s?

Noodzakelijke bezuinigingen, voortdurende wijzigingen in wet- en regelgeving, de toenemende vergrijzing, personeelstekorten en technologische ontwikkelingen hebben tot gevolg dat de zorgwereld continue onder grote druk en voor uitdagingen staat. Ook van u wordt misschien meer verwacht. Onze kennis en ervaring delen we graag met u middels korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij wij altijd inspelen op actuele thema’s en ontwikkelingen. U kunt kiezen voor onze open trainingen, waar u ook deelnemers van andere organisaties ontmoet. Of u kiest voor inhouse trainingen bij u ‘thuis’ met voorbeelden en casuïstiek uit uw eigen organisatie.

 

Nieuwe inschrijfprocedure

Om het inschrijfproces voor u efficiënter te laten verlopen is onze inschrijfprocedure vanaf heden gewijzigd. Klik op de inschrijf-button van een training naar keuze en maak vervolgens éénmalig uw gebruikersprofiel aan. Bij uw volgende bezoek(en) hoeft u vervolgens alleen nog in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, waarna uw ingevulde profiel verschijnt. Voor vragen kunt u contact opnemen met the Academy.

Trainingen aanbod Gezondheidszorg

Trainingen aanbod Gezondheidszorg
Basistraining Jaarverslaggeving in de zorg
Jaarrekeningactualiteiten in de zorg - 2014
Internal audit: 'back to basics
Wegwijs worden in de bekostiging GGZ-sector
Risicomanagement in de publieke sector
Best practices in praktijk brengen - Cure
Btw in de zorg
Het optimale projectresultaat behalen?
Communiceren met impact

Netwerken in de zorg

the Academy organiseert naast de trainingen ook een aantal netwerken. Het doel van deze netwerken is om specifieke functionarissen van zorginstellingen periodiek bij elkaar te laten komen om kennis en ervaring met elkaar te delen.

the Academy van PwC faciliteert en beheert het netwerk, stelt in overleg met de deelnemers de agenda samen, regelt sprekers en ruimte en verzorgt de verspreiding van het informatiemateriaal onder de deelnemers.
 

Netwerken in de zorg
Treasurynetwerk in de zorg - Care
Treasurynetwerk in de zorg - Cure
Controllers netwerk in de zorg - Care

Inhouse trainingen

Wij bieden graag de mogelijkheid om trainingen te volgen die specifiek voor uw organisatie op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Daarnaast zijn ook de volgende trainingen als inhouse training beschikbaar: 
 

Inhouse trainingen aanbod Gezondheidszorg
Vermogensspel: het verhaal achter de cijfers
Toekomstbestendig organisatieontwerp
Communiceren met impact
Risicomanagement in de zorg
Beroepsethiek zorgorganisaties
Grip op impact zorgakkoord

Indien u interesse heeft om een van de bovenstaande trainingen te volgen of een training of trainingsprogramma met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij u uw interesse kenbaar te maken door middel van het contactformulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Samen stellen wij het voor u geschikte trainingsprogramma samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.

Bekijk hier de Bijzondere voorwaarden open trainingen PwC Academy.