Inhouse trainingen gezondheidszorg

Wij bieden u graag de mogelijkheid om trainingen specifiek voor uw organisatie op maat te maken. Dit zijn sowieso alle trainingen die wij ook als open training aanbieden, maar ook trainingen over onderwerpen die niet op de website staan, zowel vaktechnische trainingen over wet- en regelgeving, actuele onderwerpen, andere kennistrainingen als trainingen over vaardigheden en soft skills. 

De voordelen van een op maat gemaakte training zijn:

  • U bespaart tijd en geld. De op maat gemaakte training wordt niet aangeboden tegen een prijs per persoon, maar tegen een prijs per dag. Hierdoor kan een heel team gelijktijdig opgeleid / bijgeschoold worden en wordt de beschikbare tijd optimaal benut.
  • Het trainingsprogramma is specifiek voor u op maat gemaakt en behandelt voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie.
  • Optioneel is een terugkomdag mogelijk om additionele vragen te behandelen nadat de deelnemers de tijd hebben gehad om het geleerde in de praktijk toe te passen.
  • Wij kunnen de training op uw locatie verzorgen, maar kunnen de training zonder meerkosten ook op een locatie van PwC verzorgen, zodat u zich als team volledig op de training kunt concentreren.

We hebben hieronder een aantal voorbeelden voor u toegelicht: 
 

Inhouse trainingen aanbod Gezondheidszorg
Training inkoop
Vermogensspel; het verhaal achter de cijfers
Beroepsethiek zorgorganisaties
Communiceren met impact
Risicomanagement in de zorg
Actualiteiten en de jaarrekening in de zorg 2013
Grip op impact zorgakkoord


Indien u interesse heeft om een van de bovenstaande trainingen te volgen of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij u uw interesse kenbaar te maken door middel van het contactformulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Samen stellen wij het voor u geschikte trainingsprogramma samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Bekijk hier de Bijzondere voorwaarden open trainingen PwC Academy.


Terug naar de gezondheidszorg pagina