Fiscale leergang voor de zorg

Weerbarstige fiscale ontwikkelingen in de grip!

Deze zomer starten wij met de fiscale leergang voor zorginstellingen. Deze leergang is speciaal voor u gemaakt en is rechtstreeks afkomstig uit de actuele fiscale zorgpraktijk!

Deel uw specifieke vraagstukken

In onze trainingen behandelen wij niet alleen fiscale valkuilen, maar ook fiscale kansen die in de zorg maar al te vaak blijven liggen. Dit doen wij graag aan de hand van uw praktijksituaties. U wordt bij alle trainingen van harte uitgenodigd uw eigen specifieke vraagstukken met ons te delen! Na inschrijving voor de training(en) ontvangt u hiervoor een vragenlijst.

Wij bieden u graag de mogelijkheid deel te nemen aan deze fiscale leergang waarbij de diverse trainingen naadloos op elkaar aansluiten. U krijgt daarbij ook toegang tot ons online deelnemersplatform. Hier worden actuele updates en trainingsinformatie gedeeld en het biedt u ook de mogelijkheid om tijdens en na afloop in contact te blijven met de andere deelnemers en trainers.

Speciaal tarief

De kosten per training bedragen € 495,- vrijgesteld van btw. Indien u zich voor alle sessies aanmeldt geldt een speciaal tarief van € 1.295,-, vrijgesteld van btw. Deze kortingsregeling kan niet met andere kortingsregelingen worden gecombineerd. Deze bedragen zijn inclusief trainingsmateriaal, lunch en borrel.

Voor wie?

De training is bestemd voor bestuurders, controllers en financieel verantwoordelijken binnen zorginstellingen. 

Programma

De Fiscale leergang bestaat uit 3 trainingen waar u zich ook afzonderlijk voor in kunt schrijven: 

De ontvangst van iedere training is vanaf 12.30 uur met een lunch en eindigt om 17.00 uur met een netwerkborrel. 

PE-uren accountants (RA/AA)

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA/AA) 4 PE-uren per training. 

PE Punten RC's

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 4 PE punten per training. 

Kosten

De kosten per training bedragen € 495,- vrijgesteld van btw.

Inschrijving

Wilt u zich inschrijven voor één van deze trainingen, dan zien wij uw inschrijving graag twee weken voor de start van de training tegemoet. Mocht u zich nog willen inschrijven na deze sluitingsdatum, neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

Indien u onverhoopt verhinderd bent, kunt u een collega in uw plaats laten komen. Wij verzoeken u dit per e-mail door te geven op: pwc-academy@nl.pwc.com.

Locatie