Basistraining jaarverslaggeving in de zorg


PwC AcademyAlgemeen Programma Data & deelname Locatie
 

Uw jaarrekening up to date

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse “APK” training Jaarrekeningactualiteiten in de zorg. Daarnaast bieden wij u dit jaar een nieuwe training aan speciaal voor starters in de zorg.

Wij delen graag onze kennis met u inzake de ontwikkelingen op het gebied van de jaarverslaggeving van zorginstellingen tijdens deze trainingen. In verschillende interactieve sessies wordt door gezondheidszorg gespecialiseerde trainers direct de vertaling gemaakt naar de praktijksituatie in de zorg.


Specifieke onderwerpen voor specifieke doelgroepen

Wij bieden u dit jaar 2 trainingen aan:

  • Een basistraining voor medewerkers van zorginstellingen die starten met het opstellen van jaarrekeningen of die nieuw zijn in de zorg;
  • Een actualiteiten training waarin de nieuwe ontwikkelingen in 2012 op het gebied van jaarverslaggeving voor zorginstellingen aan de orde komen.

Klik hier voor meer informatie over de training Jaaractualiteiten in de zorg.


Basistraining jaarverslaggeving in de zorg


Dit jaar bieden wij als nieuwe training de basistraining jaarverslaggeving in de zorg aan, waarin specifiek aandacht wordt besteed aan de basisuitgangspunten voor jaarverslaggeving bij zorginstellingen. Financiële medewerkers die voor het eerst aan de slag gaan met het opstellen van een jaarrekening of medewerkers die nieuw zijn bij een zorginstelling, maken in deze training kennis met de jaarverslaggeving specifiek voor zorginstellingen, waaronder:

  • Opstellen jaarrekening, op basis van de jaarrekeningmodellen RJ655/Regeling Verslaggeving WTZi;
  • Toelichting op de jaarrekening en aandacht voor zorgspecifieke jaarrekening posten;
  • Voorzieningen & reserveringen, inclusief zorgspecifieke reserveringen en voorzieningen;
  • Het kasstroomoverzicht en waarom is dit belangrijk?
  • Tips & trucs bij het vervaardigen van een balansdossier.

Voor wie?

Deze training is primair gericht op medewerkers van zorginstellingen die starten met het opstellen van jaarrekeningen of die nieuw zijn in de zorg.

Programma

8:30 Ontvangst
9:00 Start programma
13:00 Afsluiting programma met een lunch.

Data

december 2013


PE Punten


PE-punten RA’s

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van de NBA. Door het volgen van deze training krijgen registeraccountants 4 PE punten. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.


PE-punten RC’s

Registercontrollers krijgen door het volgen van deze training 4 PE punten. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.


Kosten

De kosten van deze training bedragen € 495,- vrijgesteld van btw. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal en lunch.


Inschrijving

De inschrijvingstermijn sluit in principe twee weken voor de gewenste trainingsdatum. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging met aanvullende informatie over de training. Het aantal plaatsen is beperkt, wij zien uw aanmelding dan ook graag zo spoedig mogelijk tegemoet.


Inhouse

Wilt u deze training met meerdere deelnemers volgen, of wilt u de training voor uw organisatie op maat laten maken? Dat kan! Van inhoud tot locatie, van sprekers tot genodigden, u bepaalt waarin u wilt investeren, the Academy verzorgt de rest. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Locatie