Onze kernwaarden

Onze kernwaarden
Onze kernwaarden
 

Onderwerpen die er toe doen

Businessleiders en managers hebben te maken met zeer uiteenlopende vraagstukken en informatie. Om u te helpen oplossingen te vinden voor de uitdagingen die er echt toe doen biedt the Academy een gericht en zorgvuldig samengesteld programma aan. We behandelen actuele onderwerpen die nauw verband houden met het expertisegebied van PwC, waardoor wij waardevolle inzichten en ervaringen met u kunnen delen. De aanpak heeft een heel praktisch karakter.

Ervaren sprekers en trainers

Ons doel is dat u the Academy verlaat met het gevoel dat u uw kostbare tijd goed heeft besteed. Onze trainers hebben praktische ervaring op de relevante kennisgebieden en daarnaast uitstekende communicatie-, presentatie- en onderwijsvaardigheden. Hun rol is helder: het duidelijk en effectief overbrengen van kennis en informatie en het vergroten van uw netwerk door het faciliteren van een stimulerende uitwisseling tussen deelnemers.

Effectief leren

Praktijkgerichte methoden zoals groepsdiscussies en casestudies geven u de mogelijkheid om de nieuw opgedane kennis en ervaring te oefenen en in praktijksituaties toe te passen. De inhoud van de trainingen is vormgegeven op een manier die u maximaal ondersteunt en inspireert in uw werk en professionele ontwikkeling. De deelnemers bepalen zelf het tempo van de training en er zullen veel momenten zijn om inzichten en meningen uit te wisselen.

Relaties bouwen

Leren is makkelijker en leuker als je het samen met anderen doet. the Academy van PwC biedt de mogelijkheid tot interactie met gelijkgestemden en het leggen van nieuwe interessante contacten. Om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses en zorgen als u, creëren onze trainers een ontspannen en plezierig leeromgeving.