Binnenlands Bestuur en Rijksoverheid

Tijd voor een professionaliseringsslag?

Lokale overheden worden steeds meer afgerekend op prestaties, efficiëntie en een klantgerichte dienstverlening. Bovendien volgen ICT-ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. De drie decentralisaties vragen een nieuwe houding en meer flexibiliteit. Tegelijkertijd dienen gemeenten, provincies en waterschappen transparant en rechtmatig te zijn. En deze nodige veranderingen dienen plaats te vinden terwijl ‘de winkel’ open moet blijven.

the Academy helpt de deelnemers aan de trainingen voor binnenlands bestuur om hun kennisniveau snel en efficiënt op peil te brengen en om de vaardigheden te vergroten die nodig zijn om de kennis in de praktijk toe te passen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE-punten/uren, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen die spelen bij lokale overheidsinstanties en gebruiken we veel voorbeelden uit uw én onze dagelijkse praktijk

Ons aanbod voor Binnenlands Bestuur en Rijksoverheid

Wij bieden u de volgende open trainingen:

Trainingsaanbod Binnenlands Bestuur en Rijksoverheid
Interne controle, de volgende stap
Interne controle; advanced
VPB Leergang voor overheidondernemingen
Grondexploitaties, de basis in beeld
Grip op uw grondexploitaties
Aanbestedingsrecht & staatssteun voor lokale overheden
Derivaten in de publieke sector
IT audit, een goede beheersing van uw ICT omgeving
Masterclass WNT
Interviewvaardigheden in een fraudeonderzoek
Communiceren met impact
Hoe rapporteert uw organisatie over duurzaamheid
Internal audit: ‘back to basics'
Projecten managen zichzelf niet

Ons aanbod aan inhouse trainingen

Door onze brede kennis en expertise ontwikkelen wij trainingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om een uiteenlopend aanbod aan inhouse trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Wij hebben hieronder een aantal inhouse trainingen, als voorbeeld, nader voor u uitgewerkt:

Inhouse trainingsaanbod Binnenlands Bestuur en Rijksoverheid
Seminar "Grondbedrijven, de vennootschapsbelasting en de markt"
Fiscaal rekenen op uw grondbedrijf
Inhouse opleidingsprogramma voor raadsleden
Administratief toezicht
Vermogensspel: het verhaal achter de cijfers
Doorontwikkelen gemeentelijke programmabegroting
Risicomanagement Binnenlands Bestuur
Het BBV verklaard!
Gemeenten en vastgoed
Basiscursus btw/bcf en overdrachtsbelasting voor gemeenten
Communiceren met impact

Aanmelden of meer weten over ons inhouse trainingsaanbod voor Binnenlands Bestuur en Rijksoverheid?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.