Binnenlands Bestuur

Tijd voor een professionaliseringsslag?

Lokale overheden worden steeds meer afgerekend op prestaties, efficiëntie en een klantgerichte dienstverlening. Bovendien volgen ICT-ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. De drie decentralisaties vragen een nieuwe houding en meer flexibiliteit. Tegelijkertijd dienen gemeenten, provincies en waterschappen transparant en rechtmatig te zijn. En deze nodige veranderingen dienen plaats te vinden terwijl ‘de winkel’ open moet blijven.

the Academy helpt de deelnemers aan de trainingen voor binnenlands bestuur om hun kennisniveau snel en efficiënt op peil brengen en om de vaardigheden te vergroten die nodig zijn om de kennis in de praktijk toe te passen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE-punten/uren, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen die spelen bij lokale overheidsinstanties en gebruiken we veel voorbeelden uit uw én onze dagelijkse praktijk

Ons aanbod voor Binnenlands Bestuur

Wij bieden u de volgende open trainingen:

Trainingsaanbod Binnenlands Bestuur
Internal audit: 'back to basics
VPB Leergang voor overheidsinstellingen
Risicomanagement in de publieke sector
Het optimale projectresultaat behalen?
Interne controle, de volgende stap
Grondexploitaites, de basis in beeld
Slim en efficiënt afsluiten
SiSa, wat wordt er van mij verwacht?
Communiceren met impact
Grip op uw grondexploitaties

Wij bieden u graag de mogelijkheid om trainingen te volgen die specifiek voor uw organisatie op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Daarnaast zijn ook de volgende trainingen als inhouse training beschikbaar


Inhouse trainingsaanbod Binnenlands Bestuur
Inhouse opleidingsprogramma voor raadsleden
Vermogensspel: het verhaal achter de cijfers
Communiceren met impact
Intervisie persoonlijke effectiviteit
Doorontwikkelen gemeentelijke programmabegroting
Risicomanagement Binnenlands Bestuur
Het BBV verklaard!
Gemeenten en vastgoed
Basiscursus btw/bcf en overdrachtsbelasting voor gemeenten

Indien u interesse heeft om een van de bovenstaande trainingen te volgen of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij u uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Samen stellen wij de voor u geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.
 

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod?, dan kunt u zich aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.