Belastingen

Voor goede argumenten staat de fiscus altijd open

Belastingen: relevant voor iedereen

Van particulier tot grootaandeelhouder, van kleine ondernemer tot multinational, we krijgen er allemaal mee te maken: belastingen en de Belastingdienst. Op elk niveau wordt belasting geheven op basis van jaarlijks veranderende regels. Het is daarom belangrijk optimaal geïnformeerd te zijn en dat is waar the Academy in kan voorzien. Bijvoorbeeld de BTW Internationaal training behandelt alle uitdagingen en valkuilen waar internationaal opererende bedrijven op het gebied van btw mee te maken kunnen krijgen.

Hoogwaardige trainingen

Professionals uit alle sectoren kunnen via the Academy hun kennisniveau snel en efficiënt op pijl brengen en verhogen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit, gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor vaktechnische trainingen, het trainen van vaardigheden en strategisch inhoudelijke trainingen. De trainingen leveren bovendien PE-punten op.


Trainingen aanbod Belasting
Nieuw: btw actualiteiten van de bovenste plank
Nieuw: Fiscale leergang in het onderwijs
De werkkostenregeling in de publieke sector
Fiscale leergang in de zorg
Communiceren met impact
Implementing FATCA in the Netherlands
Duik in het diepe met de werkkostenregeling
Export controls and trade restrictions

Wij bieden u, naast onze cursussen met open inschrijving, ook de mogelijkheid om een aantal trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Daarnaast zijn ook de volgende trainingen als inhouse training beschikbaar:
Inhouse Trainingen aanbod Belasting
Workshop tax management
Douane & Internationale handel
Inhuur derden - wat zijn de risico's
Transfer Pricing Masterclass voor Private Companies
Advanced Transfer Pricing Masterclass
Wet normering topinkomens

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele cursusaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.

Bekijk hier de Bijzondere voorwaarden open trainingen the Academy.