Belastingen

Voor goede argumenten staat de fiscus altijd open

Belastingen: relevant voor iedereen

Van particulier tot grootaandeelhouder, van kleine ondernemer tot multinational, we krijgen er allemaal mee te maken: belastingen en de Belastingdienst. Op elk niveau wordt belasting geheven op basis van jaarlijks veranderende regels. Het is daarom belangrijk optimaal geïnformeerd te zijn en dat is waar the Academy in kan voorzien. Bijvoorbeeld de BTW Internationaal training behandelt alle uitdagingen en valkuilen waar internationaal opererende bedrijven op het gebied van btw mee te maken kunnen krijgen.

Hoogwaardige trainingen

Professionals uit alle sectoren kunnen via the Academy hun kennisniveau snel en efficiënt op pijl brengen en verhogen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit, gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor vaktechnische trainingen, het trainen van vaardigheden en strategisch inhoudelijke trainingen. De trainingen leveren bovendien PE-punten op.


Trainingen aanbod Belasting
Uw douaneplanning onder controle
Btw in de praktijk
VPB Leergang voor overheidsondernemingen
Hoe rapporteert uw organisatie over duurzaamheid
Internal audit: ‘back to basics'
Fiscale Masterclass Onderwijs: Fiscale processen
Masterclass WNT
Krijg grip op uw aangifte vennootschapsbelasting
Communiceren met impact
Interviewvaardigheden in een fraudeonderzoek
Btw in de zorg
Btw in het onderwijs

Ons aanbod aan inhouse trainingen

Door onze brede kennis en expertise ontwikkelen wij trainingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om een uiteenlopend aanbod aan inhouse trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Wij hebben hieronder een aantal inhouse trainingen, als voorbeeld, nader voor u uitgewerkt:

Inhouse Trainingen aanbod Belasting
Kennissessie subsidies en btw
Fiscaal rekenen op uw grondbedrijf
Workshop tax management
Inhuur derden - wat zijn de risico's
Wet normering topinkomens

Aanmelden of meer weten over ons inhouse trainingsaanbod voor belastingen?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.