Accounting

Helderheid in complexiteit - De weerbarstige praktijk van verslaggeving

De regels begrijpen is één ding, ze toepassen in de praktijk blijkt vaak een heel ander verhaal. Met name wanneer uw bedrijf te maken krijgt met bijzondere transacties kan de complexiteit van de Nederlandse, IFRS en US verslaggevingregels voor problemen zorgen. En dat is precies waar the Academy uitkomst kan bieden.

Deelnemers aan de trainingen van the Academy kunnen hun kennisniveau snel en efficiënt op peil brengen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE uren of PE punten, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen en gebruiken we veel voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk.

Accounting trainingen

Op het gebied van accounting bieden wij een divers aanbod aan (IFRS) trainingen.

Trainingen aanbod accounting
Dutch GAAP actualiteiten
Hoe rapporteert uw organisatie over duurzaamheid
Best practices; nu en in de toekomst
Internal audit: ‘back to basics'
Interviewvaardigheden in een fraudeonderzoek

Ons aanbod aan inhouse trainingen

Door onze brede kennis en expertise ontwikkelen wij trainingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om een uiteenlopend aanbod aan inhouse trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. De voordelen van een op maat gemaakte training zijn:

  • U bespaart tijd en geld. De op maat gemaakte training wordt niet aangeboden tegen een prijs per persoon, maar tegen een prijs per dag. Hierdoor kan een heel team gelijktijdig opgeleid / bijgeschoold worden en wordt de beschikbare tijd optimaal benut
  • De training is specifiek voor u op maat gemaakt en behandelt voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie
  • Optioneel is een terugkomdag mogelijk om additionele vragen te behandelen nadat de deelnemers de tijd hebben gehad om het geleerde in de praktijk toe te passen

Wij hebben hieronder een aantal inhouse trainingen, als voorbeeld, nader voor u uitgewerkt:

Dutch GAAP: the essentials
US GAAP Update training
Zeg wat je ziet
Succesvol rapporteren over duurzaamheid
Update IFRS voor Financiële Instellingen

Aanmelden of meer weten over ons inhouse trainingsaanbod voor accounting?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.