Accounting

Helderheid in complexiteit - De weerbarstige praktijk van verslaggeving

De regels begrijpen is één ding, ze toepassen in de praktijk blijkt vaak een heel ander verhaal. Met name wanneer uw bedrijf te maken krijgt met bijzondere transacties kan de complexiteit van de Nederlandse, IFRS en US verslaggevingregels voor problemen zorgen. En dat is precies waar the Academy uitkomst kan bieden.

Deelnemers aan de trainingen van the Academy kunnen hun kennisniveau snel en efficiënt op peil brengen. We bieden korte, praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit met PE uren of PE punten, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen en gebruiken we veel voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk.

IFRS

De kern van ons IFRS trainingsprogramma wordt gevormd door de IFRS Masterclass. Deze bestaat uit 9 modules en wordt gegeven in het Engels. U kunt ze allemaal volgen, of alleen diegene die u nodig acht om uw kennis bij te spijkeren. De onderwerpen bestrijken een breed spectrum IFRS onderwerpen, van een introductie in IFRS tot specifieke verslaggevingregels over pensioenen en bedrijfsovernames.

 

Nieuwe inschrijfprocedure

Om het inschrijfproces voor u efficiënter te laten verlopen is onze inschrijfprocedure vanaf heden gewijzigd. Klik op de inschrijf-button van een training naar keuze en maak vervolgens éénmalig uw gebruikersprofiel aan. Bij uw volgende bezoek(en) hoeft u vervolgens alleen nog in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, waarna uw ingevulde profiel verschijnt. Voor vragen kunt u contact opnemen met the Academy.

Accounting trainingen

Op het gebied van accounting bieden wij een divers aanbod aan (IFRS) trainingen.

Trainingen aanbod accounting
Internal audit: 'back to basics
IFRS Masterclass
Zeg wat je ziet
Get up to speed: Dutch Accounting
Dutch GAAP Actualiteiten
IFRS Update

Inhouse trainingen

Wij bieden u, naast onze trainingen met open inschrijving, ook de mogelijkheid om een aantal trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt.

De voordelen van een op maat gemaakte training zijn:

  • U bespaart tijd en geld. De op maat gemaakte training wordt niet aangeboden tegen een prijs per persoon, maar tegen een prijs per dag. Hierdoor kan een heel team gelijktijdig opgeleid / bijgeschoold worden en wordt de beschikbare tijd optimaal benut
  • De training is specifiek voor u op maat gemaakt en behandelt voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie
  • Optioneel is een terugkomdag mogelijk om additionele vragen te behandelen nadat de deelnemers de tijd hebben gehad om het geleerde in de praktijk toe te passen.
 

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.