Building Digital Trust

The confidence to take risks

Het digitale tijdperk is aangebroken. Het inspelen op de ontstane kansen is de enige manier om concurrerend te blijven. Naar mate de afhankelijkheid van IT systemen groeit en deze systemen een fundamenteel onderdeel zijn van uw organisatie, mogen zij niet falen. Technologie is een essentiële factor maar u, uw klanten, aandeelhouders en toezichthouders moeten deze technologie wel kunnen vertrouwen.

Hoe bouwt u digitaal vertrouwen op de juiste manier?

Het beheersen van risico's en het opbouwen van vertrouwen liggen ten grondslag aan de digitale agenda nu digitale platforms steeds centraler worden voor de invulling van de bedrijfsstrategie.

Om vertrouwen te bouwen moet u in elk van de volgende 5 gebieden actief zijn:

Vertrouwen in uw beveiliging:  Vertrouwen dat de systemen veilig zijn om klanten en andere gegevens te beschermen en dat identiteits-/privacy issues zijn geadresseerd.
 
Vertrouwen in uw data: Vertrouwen in de integriteit van de data en de mogelijkheid om te profiteren van wat het kan onthullen over een business.
 
Vertrouwen in uw systemen: Vertrouwen dat bedrijfssystemen de juiste controles en monitoring hebben om te waarborgen dat ze doen wat ze moeten doen, afgezien of deze in-house zijn of als cloud-gebaseerde diensten worden aangeboden.
 
Vertrouwen om risico’s te nemen: Vertrouwen hebben dat de technologische risico’s worden begrepen en goed worden beheerd en dat digitale platforms beschikbaar zijn wanneer dat nodig is (24/7).
 
Vertrouwen in uw digitale transformatie programma: Vertrouwen om het volgende complexe digitale transformatie programma te starten en te leveren, op een manier die de verwachte voordelen op tijd en binnen budget oplevert.
 

Bent u nieuwsgierig hoe u technologie in uw voordeel kan aanwenden en vertrouwen van uw eco-systeem kan winnen en kan ombuigen naar blijvend succes? Wij gaan graag met u in gesprek.