19th Annual Global CEO Survey - Insurance

11/02/16

Dit rapport is een samenvatting van onze bevindingen in de verzekeringssector, gebaseerd op de antwoorden van 189 CEO’s van verzekeraars in 45 landen.

2016 ATA Proposed Directive

04/02/16

De Europese Commissie heeft een concept-richtlijn gepubliceerd, waarin maatregelen tegen belastingsconstructies en misbruik staan opgenomen. In bijgaand nieuwsbericht beschrijven we de mogelijke invloed van deze richtlijn op Private Equity in Nederland.

Industrial products: transformatie in cybersecurity

27/01/16

De maakindustrie staat op de drempel van ingrijpende veranderingen. Cloud computing, big data analytics, sensor-technologieën, 3D printen en robotica verandert de manier waarop producten worden ontwikkeld, geproduceerd en verkocht.

Turnaround and transformation in cybersecurity: Retail en Consumer

27/01/16

Bedrijven in de Retail en Consumer industrie treden daadkrachtig op om hun cybersecurity-capaciteiten te versterken.

Innovatie in Nederland

26/01/16

Nederlandse organisaties worden gezien als onderdeel van 's werelds meest toonaangevende innovators met sterke technologische mogelijkheden en prestaties.

Een blik in de toekomst: transformatie in de chemiesector

26/01/16

Vijftien jaar geleden zouden maar weinig mensen hebben voorspeld dat er een enorme groei in Amerikaanse schalie-olie en gas zou zijn, die de wereldwijde energiesector zou kunnen ontwrichten.

Power and renewables deals 2016 outlook and 2015 review

26/01/16

Onze ‘Energie en duurzame energie Deals 2016 outlook’ is de laatste in de reeks van deze jaarlijkse serie waarin we kijken naar overname activiteiten in de energie en duurzame energie markt.

Emerging trends in Real Estate 2016

25/01/16

Tijdens het jaarlijkse vastgoedseminar op 19 januari 2016 van Urban Land Institute en PwC werd ook dit jaar de publicatie; Emerging Trends in Real Estate 2016 gelanceerd.

Doing Business in the Netherlands

25/01/16

In deze publicatie geven wij een overzicht van de belangrijkste aspecten die spelen bij het investeren en zaken doen in Nederland. Verder beantwoorden wij vanuit onze ervaring vragen die buitenlandse bedrijven en ondernemers hebben bij het zetten van hun eerste stappen op de Nederlandse markt.

Pensioen voor het moderne werken

22/01/16

Het Nederlandse pensioenlandschap is in beweging. Hoewel het Nederlandse pensioenstelstel bekend staat als een van de betere in de wereld, komt het meer en meer onder druk te staan door demografische, sociale, economische en politieke ontwikkelingen. Werknemers krijgen meer dan ooit te maken met onzekerheden in hun pensioen en worden in hoge mate zelf verantwoordelijk voor de daarmee gepaard gaande financiële risico’s.