Publicaties

Bekijk deze pagina in: English

Wat is de ruimte voor privacy in een transparante wereld?

21/07/16

Vervolgonderzoek naar de impact van het UBO-register op vermogende en ondernemde families in vijftien Europese landen Hoe staat het met de privacy van vermogende families en familiebedrijven door de invoering van een (openbaar) UBO-register? Grote kans op disproportionele inbreuk op privacy.

Public Private Partnerships & Idea selection in Pharma & Life Sciences

11/07/16

Innovatie in de zorg heeft de duurzaamheid en kwaliteit van leven enorm verbeterd. Een van de gevolgen hiervan is een vergrijzende bevolking met meer behoefte aan medische zorg.

Exchange Traded Funds (ETFs): A roadmap to growth

11/07/16

De wereldwijde ETF (Exchange Traded Fund) industrie ondergaat hevige veranderingen, wat leidt tot nieuwe kansen en uitdagingen.

Bad things do happen to good food companies

08/07/16

Voedingsmiddelenbedrijven worden zo nu en dan hard wakker geschud door de realiteit. Het lijkt erop dat problemen in de industrie zich steeds regelmatiger voordoen.

Industry 4.0: Building the Digital Enterprise - Transportation & Logistics

08/07/16

Bij de marktleiders binnen de transport- en logistieksector is achter de schermen een ingrijpende digitale transformatie gaande. Deze bedrijven digitaliseren belangrijke interne functies in de verticale en horizontale waardeketen.

Capital project and infrastructure spending outlook 2016

08/07/16

Voor bedrijven die onderhevig zijn aan capital projects and infrastructure (CP&I) volatiliteit is het belangrijk om te begrijpen welke scenario’s belangrijk zijn zodat zij voldoende wendbaar kunnen reageren op veranderingen.

Real Estate Taxservices NewsAlert – EU Anti-Tax Avoidance Directive

08/07/16

De EU anti-belastingontwijkingsrichtlijn of Anti Tax Avoidance Directive (ATAD) is op 21 juni 2016 definitief aangenomen door de Ecofin Raad. De richtlijn bevat enkele minimum-maatregelen tegen belastingontwijking.

The overhaul of lease accounting

08/07/16

De nieuwe lease-standaard IFRS 16 is een extra impuls voor organisaties om hun vastgoedstrategie te heroverwegen.

Insurance 2020 & beyond: Equipping your business for the global tax revolution

08/07/16

Nooit eerder stond tax zo hevig onder de aandacht bij de overheid, de belastingbetaler en andere stakeholders. De overheid wil grotere budgetten om haar doelen te bereiken en belasting is hiervoor de belangrijkste inkomstenbron.

Real Estate Bulletin Juni 2016

05/07/16

Op 17 juni heeft de Hoge Raad een belangwekkend arrest gewezen waaruit blijkt dat minder snel een verkrijging van economische eigendom plaatsvindt indien de koper overgaat tot sloop vóór de juridische levering.