Janet Visbeen

Human Resource Services Partner

Janet Visbeen

Janet Visbeen

  • Specialisatie:
    – Executive Reward
  • Ervaring:
    – Partner bij PwC sinds 2008
  • Opleiding:
    Erasmus Universiteit Rotterdam

Als partner binnen de Human Resource Services praktijk in Nederland geeft Janet leiding aan het Executive Reward team. Zij adviseert bedrijven over de opzet en implementatie van hun beloningsbeleid ten aanzien van senior managers. Deze dienstverlening varieert van managementondersteuning bij transacties en nieuw innovatief design tot het opzetten van governancestructuren en het assisteren bij accounting en disclosures in jaarverslagen.

Janet’s team ondersteunt vele Nederlandse AEX en AMX-fondsen in relatie tot hun beloningsbeleid of incentive regelingen (design) en zij was betrokken bij een groot aantal private equity-backed transacties waaronder carve outs van Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen en Initial Public Offerings (IPO’s). In 2009 werd zij uitgenodigd door het ministerie van Financiën om als deskundige te verschijnen in de hoorzittingen over buitensporige beloningen.

Janet is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP). Zij geeft regelmatig lezingen op de Universiteit Maastricht.