Het bestuur wereldwijd

Network Leadership Team

De leden van het Network Leadership Team geven leiding aan de verschillende deelgebieden en geografische regio's.

Chairman Dennis M. Nally
United States Bob Moritz
United Kingdom Ian Powell
Germany Norbert Winkeljohann
China Silas Yang

Biografie Dennis M. Nally

Dennis M. Nally

Dennis M. Nally is de Chief Executive Officer (CEO) van PricewaterhouseCoopers International Ltd. wereldwijd.

Voor zijn benoeming tot voorzitter van PwC International ltd. was Dennis M. Nally voorzitter en senior partner bij de Amerikaanse tak van PricewaterhouseCoopers. Deze functies vervulde hij vanaf 2002. Daarvoor was hij onder andere managing partner bij de Amerikaanse tak en Audit and Business Advisory Services Leader van het Americas Theatre.

In 1974 kwam hij in dienst van kantoor Detroit en hij werd partner in 1985. Van 1985 tot 1988 werkte hij bij de National Office Accounting Services Group in New York. Van 1988 tot 1992 was hij partner-in-charge van het kantoor in Dayton, Ohio. Van 1992 tot 1995 vervulde hij de rol van National Director of Strategic Planning. Van 1995 tot 1998 was hij vicevoorzitter met verantwoordelijkheid over finance en key client service support, inclusief technology en office operations, en hij was lid van de US Firm Policy Committee en US Management Committee. Tevens was hij lid van de General Council of the Worldwide Organization.

Dennis M. Nally heeft extensieve ervaring met het werken met grote internationale klanten in verschillende segmenten. Zijn focus ligt op de technologie markt, inclusief computers en life sciences.