Corporate Responsibility

Onze rol in de maatschappij

Lees meer

Sustainability Services

Lees meer

CR-projecten

Lees meer

part of it:

Bekijk de film

1 2 3 4

Corporate Responsibility

Corporate Responsibility – onze maatschappelijke verantwoordelijkheid – is een strategisch thema voor PwC. In onze dienstverlening als accountant, adviseur of belastingspecialist zijn wij ons sterk bewust van de maatschappelijke context waarin we werken. Daarnaast hebben we specifieke diensten ontwikkeld waarmee we onze klanten helpen met maatschappelijke onderwerpen als duurzaamheid, vergrijzing en mobiliteit. Verder zetten onze medewerkers zich onder werktijd in voor maatschappelijke doelen.

 

Onze rol in de maatschappij

Als lid van de maatschappij willen we graag een bijdrage leveren aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Vanuit de overtuiging dat overheid, bedrijfsleven en burger elkaar nodig hebben om een betere maatschappij tot stand te brengen, willen wij onze mensen en hun vaktechnische expertise daarvoor inzetten.

Lees meer

 

Sustainability Services

We ondersteunen bedrijven bij de inrichting van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en de verslaglegging van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We leveren innovatieve diensten op het gebied van sustainability van strategie tot reporting, afhankelijk van de fase waarin de onderneming zich bevindt.

Lees meer

 

CR-projecten

Wij zetten onze kennis en kunde kosteloos in voor verschillende maatschappelijke doelen en we beschikken over middelen om onze mensen verantwoord te laten functioneren.

Lees meer


 

 

Contact

CR Office

PwC

Tel: +31 (0)88 792 54 24

E-mail