Inzake

December 2014

Inzake is het online relatiemagazine van PwC. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en gaat in op de huidige ontwikkelingen en trends die uw organisatie raken. Het online magazine kunt u op zowel smartphone, tablet als desktop/laptop bekijken. De unieke software zorgt ervoor dat het er op elk device passend uitziet.

Inzake #4 december 2014

Actuele artikelen

Farid Tabarki, gids naar een vloeibare toekomst

Farid Tabarki in een bosrijke omgeving

Tijdgeestonderzoeker Farid Tabarki ziet een ‘vloeibare economie’ opdoemen. Hierbij lopen de door ons beleefde werkelijkheid en de virtuele werkelijkheid in elkaar over. Om in die vloeibare economie te kunnen overleven, is talentstrategie cruciaal. Lees het artikel: "Farid Tabarki, gids naar een vloeibare toekomst"

 

Gemengd geleid bedrijf

De naam Karmijn in het rood geschreven op een whiteboard

Karmijn Kapitaal investeert in de diversiteit van management en bestuur en heeft als belangrijkste criterium een evenwichtige verdeling van mannelijk en vrouwelijk managementtalent. Lees het artikel: "Gemengd geleid bedrijf"

 

Ontwikkelingssamenwerking met rendement

Dhr Koonstra in een bosrijke omgeving

Het Dutch Good Growth Fund maakt het voor ondernemers makkelijker en aantrekkelijker te investeren in landen met een ontwikkelingsachterstand. Dat geldt voor zowel Nederlandse als lokale bedrijven. Lees het artikel: "Ontwikkelingssamenwerking met rendement"

 

Succes door een bedrijfssluiting

Foto van Twincer

Volgens CEO en medeoprichter Edwin Schulting is de kracht van IMDS dat het ontwikkelbedrijf altijd laagdrempelig is gebleven en innovatie ook echt als een kerncompetentie koestert. Lees het artikel: "Succes door een bedrijfssluiting"

 

Werkend geduldkapitaal

Foto Andries Verder en Steef Klop
Familiekapitaal als investeringsbron is een steeds onmisbaardere financieringsbron. Met Pindustry, een ‘privaat investeringsfonds’ van de Verder Groep, herinvesteert het familiebedrijf een deel van het vergaarde vermogen als risicodragend kapitaal in kansrijk geachte deelnemingen. Lees het artikel: "Werkend geduldkapitaal"

Coverfoto Inzake december 2014