Onze dienstverlening

Bekijk deze pagina in: English

Zo kunnen wij u helpen

Onze multidisciplinaire teams bestaan uit medewerkers en partners van de verschillende PwC competenties. Wij dagen u uit om kritisch te kijken naar de samenhang tussen uw strategie, geformuleerde kritische succesfactoren, corporate governance, risicomanagement en performance reporting. Onze analyses geven u inzicht in de kwaliteit en relevantie van de informatie die u gebruikt voor uw beslissingen en de besluitvorming van externen.

Zo kunt u erop vertrouwen dat alle relevante bevindingen en aanbevelingen door specialisten worden behandeld en in de juiste context geplaatst. Vraagstukken waar wij u mee verder kunnen helpen:

  • u wilt uw strategie helder formuleren met concrete doelstellingen die herkenbaar zijn voor uw werknemers en belanghebbenden;
  • u wilt managementinformatie die laat zien hoe uw resultaten zich gaan ontwikkelen in plaats van een overzicht van historische financiële prestaties die u niet meer kunt bijsturen;
  • u wilt betrouwbare managementinformatie die u direct vertelt of uw organisatie de strategische doelstelling behaalt en die inzicht geeft in de ontwikkeling van uw waardefactoren.

Wij werken op basis van het volgende stappenplan om met u te komen tot een geïntegreerde rapportage.

Neem vrijblijvend eens contact op. Wij denken graag met u mee!