Connected Innovation Network

Innovatie is noodzakelijk voor vooruitgang en om innovatie te bereiken is kennisuitwisseling en samenwerking belangrijk. In april 2013 heeft PwC het initiatief genomen om een Connected Innovation Network op te richten. De primaire doelstelling van dit netwerk is om in een veilige omgeving elkaar te inspireren met vernieuwde perspectieven en kennis.

In dit netwerk komen innovatieleiders van bedrijven en instellingen samen om kennis en ervaring uit te wisselen, elkaar te inspireren en innovatie naar een hoger plan te tillen. Het netwerk bestaat uit een dertigtal leden. Een mooie mix uit verschillende sectoren, met verschillende invalshoeken. Zij dragen met enthousiasme en plezier bij aan de doelstellingen van de Connected Innovation Network.

Het netwerk onderzoekt verschillende innovatiethema’s en werkt ze uit. De thema’s zijn verdeeld in twee groepen: innovatie(aanpak) als onderwerp en innovaties, zoals megatrends en hot topics. Voorbeelden hiervan zijn innovatiecultuur en leiderschap, creatieve innovatietechnieken, innovatie meetbaar maken en het belang van start-ups.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners. Indien u geïnteresseerd bent in een partnership, kunt u contact opnemen via E-mail of telefoon: 088 – 792 49 14.