Gemeenten aan het (weer)woord

Bekijk hier filmpjes van gemeenten die reageren op de resultaten en aanbevelingen uit het rapport. Ook vindt u een interview met een van de leiders van het PwC Local Government Netwerk, waarin zij een toelichting geven op het internationale rapport.

Henk Huitink, oud-Gemeentesecretaris en directeur Stadsontwikkeling en Saskia Schütz, Senior Adviseur en Onderzoeker PwC in gesprek over de publicatie ‘Making it Happen’

Henk Huitink en Saskia Schütz in gesprek over de publicatie ‘Making it Happen’. Hoe realiseren gemeenten hun strategische doelstellingen?

Interview Trude Maas-Brouwer, voorzitter Utrecht Development Board en Peter Teunisse, director PwC

Trude Maas-Brouwer, voorzitter Utrecht Development Board en Peter Teunisse, director PwC in gesprek over de uitkomsten van het rapport Making it happen.

Interview Hazam Galal, projectleider onderzoeksteam PwC en Trude Maas-Brouwer, voorzitter Utrecht Development Board

Hazam Galal, projectleider onderzoeksteam PwC en Trude Maas-Brouwer, voorzitter Utrecht Development Board in gesprek over de internationale uitkomsten van het rapport Making it happen.

Interview Aleid Wolfsen, burgemeester Utrecht & Trude Maas-Brouwer, voorzitter Utrecht Development Board

Aleid Wolfsen, burgemeester Utrecht en Trude Maas-Brouwer, voorzitter Utrecht Development Board vertellen over de impact van de crisis op de gemeente Utrecht. Aan de orde komen onder meer keuzes voor kerntaken, reorganisatie van de gemeentelijke organisatie en samenwerking.


Interview Jack Kruf, gemeente Roosendaal

Jack Kruf, citymanager gemeente Roosendaal in gesprek met Peter Teunisse, director PwC, over de impact van de crisis op een middelgrote gemeente in West-Brabant.Interview PwC onderzoeksteam

Hazam Galal en Steve Beet, projectleiders van het onderzoeksteam van PwC vertellen over het proces en de internationale uitkomsten.