Aanmeldformulier Duurzaamheidbarometer onderzoek

Meld u nu aan voor deelname aan het volgende barometer onderzoek en ontvang na afloop van de onderzoeksperiode een benchmark van uw antwoorden t.o.v. de andere respondenten.

Bent u een spelmaker (directeur, manager of beleidsverantwoordelijke) op dit terrein, bij bedrijfsleven, overheid of NGO, vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

De persoonsgegevens die PricewaterhouseCoopers¹ u verzoekt in te vullen, worden verzameld en verwerkt ten behoeve van het barometer onderzoek en - indien u dit wenst - om u (per e-mail) te informeren over producten en diensten van PricewaterhouseCoopers.

De gegevens worden niet gebruikt met het doel om die extern te verspreiden, te gebruiken voor verkoopactiviteiten en/of mailings te verzorgen ten behoeve van andere instellingen dan dochtervennootschappen en andere onderdelen van PricewaterhouseCoopers.

Persoonsgegevens
NB: velden gemarkeerd met een vinkje () zijn verplicht

Geslacht Man     Vrouw
Titel
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Telefoon (doorkiesnr.)
E-mail
Bedrijfsgegevens
Naam bedrijf
Uw functie
Adresgegevens
Adres (of Postbus)
Huis- of postbusnummer
Huisnummertoevoeging
Postcode
Plaats
Land

Toestemming elektronische dienst(en)

Ik verleen PricewaterhouseCoopers toestemming bovenstaande persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken voor het PwC barometer onderzoek.
  Voorts verleen ik PricewaterhouseCoopers toestemming om bovenstaande persoonsgegevens te verzamelen en verwerken om mij in de toekomst (per e-mail) informatie toe te sturen over producten en diensten op het gebied van Assurance, Tax & HRS en Advisory.
  Hierbij verleen ik PricewaterhouseCoopers toestemming bovenstaande persoonsgegevens te gebruiken voor het versturen van een uitnodiging voor de e-mail nieuwsbrief


¹ PricewaterhouseCoopers is de handelsnaam van onder meer de volgende vennootschappen: PricewaterhouseCoopers B.V. (KvK 34180289), PricewaterhouseCoopers Accountants N.V. (KvK 34180285), PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V. (KvK 34180284), PricewaterhouseCoopers Advisory N.V. (KvK 34180287).