Aanmeldformulier Fusies en Overname barometer onderzoek

Meld u nu aan voor deelname aan het volgende barometer onderzoek en ontvang na afloop van de onderzoeksperiode een benchmark van uw antwoorden t.o.v. de andere respondenten.

Bent u een spelmaker op het terrein van fusies en overnames, bij een onderneming, private equity organisatie, bank of consultancy bureau, vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

De persoonsgegevens die PwC¹ u verzoekt in te vullen, worden verzameld en verwerkt ten behoeve van het barometer onderzoek en - indien u dit wenst - om u (per e-mail) te informeren over producten en diensten van PwC.

De gegevens worden niet gebruikt met het doel om die extern te verspreiden, te gebruiken voor verkoopactiviteiten en/of mailings te verzorgen ten behoeve van andere instellingen dan dochtervennootschappen en andere onderdelen van PwC.

NB: velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht
 

Bedrijfsgegevens

 

Adresgegevens

 

Toestemming elektronische dienst(en)

 

¹ PricewaterhouseCoopers is de handelsnaam van onder meer de volgende vennootschappen: PricewaterhouseCoopers B.V. (KvK 34180289), PricewaterhouseCoopers Accountants N.V. (KvK 34180285), PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V. (KvK 34180284), PricewaterhouseCoopers Advisory N.V. (KvK 34180287).