Aanmeldformulier FS regulatory, accounting and audit bulletin

Wilt u zich inschrijven voor het FS regulatory, accounting and audit bulletin, vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

De persoonsgegevens die PwC¹ u verzoekt in te vullen, worden verzameld en verwerkt ten behoeve van de verzending van het FS regulatory, accounting and audit bulletin en - indien u dit wenst - om u (per e-mail) te informeren over producten en diensten van PwC op de gebieden Assurance, Tax & HRS en Advisory.

De gegevens worden niet gebruikt met het doel om die extern te verspreiden, te gebruiken voor verkoopactiviteiten en/of mailings te verzorgen ten behoeve van andere instellingen dan dochtervennootschappen en andere onderdelen van PwC.

Persoonsgegevens

Bedrijfsgegevens

Toestemming elektronische dienst(en)


U kunt deze toestemming op ieder moment intrekken door contact met ons op te nemen via het e-mail adres emailnieuwsbrieven@nl.pwc.com.

U kunt u uitschrijven voor het FS regulatory, accounting and audit bulletin via de afmeldlink in de e-mail nieuwsbrief zelf.

 

¹ PwC is de handelsnaam van onder meer de volgende vennootschappen: PricewaterhouseCoopers B.V. (KvK 34180289), PricewaterhouseCoopers Accountants N.V. (KvK 34180285), PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V. (KvK 34180284), PricewaterhouseCoopers Advisory N.V. (KvK 34180287).