Technologische innovatie

Technologische Innovatie
Technologische innovatie
 

Uw bedrijf staat aan de vooravond van innovaties en technologische doorbraken. Om de bestaande en nieuwe concurrentie voor te blijven of zelfs bij te houden, is het van vitaal belang om tijdig en weloverwogen technologische ontwikkelingen te benutten. Nieuwe ontwikkelingen kennen en erkennen dat het uw wereld verandert, is de eerste stap in innovatie.

Gerichte visie

De spelregels voor financiering zijn grondig veranderd. Wij verwachten dat Europese bedrijven samen 1,8 triljoen euro moeten herfinancieren tot en met 2016. Tegelijk daalt het aanbod aan bankliquiditeit waarschijnlijk juist schrikbarend. Dat wordt dus dringen.

De beste voorwaarden

Technologie staat bij familiebedrijven niet altijd hoog op de agenda, zo blijkt uit de Family Business Survey 2014. Het is voor u als ondernemer belangrijk om op tijd de juiste keuze te maken. Is de technologie verwaarloosd, dan is de inhaalrace niet eenvoudig, kapitaalintensief en neemt de kans op falen toe. Om dit te voorkomen is het aan raden om geregeld kleine, inzichtelijke stappen te zetten vanuit een gerichte visie.

Ons advies

Kies voor een strategie van ‘blijvend aanpassen’, vanuit een basis die op orde is, om snel in te kunnen spelen op de continu veranderende technologie en daarmee uw markt. Technologische innovatie vraagt om een flexibele, maar vooral ondernemende familie die in staat is beheerst en met volle kracht vooruit te handelen.