Strategie van de familie en het familiebedrijf

View this page in: English

Als familiebedrijf staat u voor een bijzondere uitdaging: u moet een strategie vinden die aan uw zakelijke wensen voldoet, maar die ook past bij de normen en waarden van uw familie. Wij kunnen u daarbij helpen.

Zaken versus familie

Familiebedrijven staan deels voor dezelfde vragen als beursgenoteerde bedrijven: welke markten hebben het grootste potentieel? Wat is de beste strategie voor internationalisering? Welke juridische risico’s spelen een rol? Maar het antwoord op die vragen is voor u niet alleen zakelijk. Ze moeten ook passen bij de identiteit van uw familie.

Een strategie voor iedereen

De verschillende eisen van de familie, de aandeelhouders en het bedrijf kunnen soms leiden tot stevige conflicten en zelfs een crisis. Wij kunnen u helpen de verschillende eisen met elkaar te verenigen in één strategie die werkt voor iedereen.

Zo kunnen wij helpen

Samen met u ontwikkelen wij de strategie die past bij de specifieke behoeften van uw organisatie en de familie. Onze professionals brengen risico’s in kaart en kijken hoe u het best uw kansen kunt benutten. Dankzij onze rijke, internationale ervaring kunnen we het hele spectrum overzien: van de markt tot aan de regulatorische omgeving en van het juridische speelveld, de mogelijke organisatievormen en de financiering tot aan de fiscaal optimale uitkering van dividend.