Risicomanagement en compliance

View this page in: English

Uw onderneming moet voldoen aan allerlei regels en wetten. Wij kunnen u helpen uw complianceprocessen te integreren in uw bedrijfsstrategie.

Vragen

Compliance vraagt om grote inspanning in alle geledingen van uw organisatie. Kunnen de processen rond uw jaarrekening en fiscale aangiften misschien efficiënter? Wat kan automatisering toevoegen? Hoe zorgt u ervoor dat uw complianceprocessen uw algemene strategie ondersteunen?

Antwoorden

Onze financiële en fiscale specialisten kunnen die vragen voor u beantwoorden. We beschouwen uw business compliance niet als een verzameling individuele processen, maar als een geïntegreerd geheel. Dit noemen we de transparante complianceketen.

Transparante complianceketen

De integrale benadering garandeert dat compliance onderdeel wordt van uw corporate governance- en risicomanagement. De transparante complianceketen betekent dat we elk eindproduct in de keten beschouwen als beginpunt voor procesverbetering.

Zo kunnen wij u helpen

Door deze voortdurende verbetering versterken we alle schakels in uw complianceketen: financiële en salarisadministraties, financiële rapportages, jaarrekeningen en publicatiestukken, prognoses en meerjarenplannen, en fiscale aangiften.