Filantropie

Filantropie
Filantropie
 

Als de zaken floreren, ontstaat ruimte en behoefte om goed te doen. Op wat voor manier u daar invulling aan gaat geven, hangt af van een groot aantal vragen zoals; gaat u voor het geven van een financiële bijdrage of wilt u liever uw vakkennis delen? En hoe wilt u de aankomende generatie hierbij betrekken?

Toekomst

Met het oog op de toekomst kan een aankomende generatie hierin een prominente rol spelen, maar dat vergt voorbereiding. Het idee moet uitmonden in een uiteindelijke implementatie. Wij kunnen u helpen bij het stroomlijnen en het maken van de juiste keuzes. Op die manier ontstaat een invulling die past bij de familie en het beeld dat u wilt uitdragen.

Ons advies

Welke doelstelling u ook kiest, een goede voorbereiding met ruimte voor de juiste afwegingen op de weg naar implementatie leidt tot een weloverwogen duurzame uitkomst. Kies voor een vorm die bij u past en laat het aansluiten bij uw fiscaliteit. Evalueer van tijd tot tijd of het geheel nog voldoet aan uw wensen en betrek desgewenst de volgende generatie erbij.