De spelregels voor financiering

Bekijk deze pagina in: English

De spelregels voor financiering

Uw ondernemingsstrategie vraagt om financiële middelen. Op de huidige financiële markten is het aantal financieringsinitiatieven en aanbieders echter talrijk. Welke vorm van financiering past het beste bij uw strategie en behoeften? Wij kunnen u helpen uw financiering zeker te stellen, zodat u kunt blijven bouwen aan de toekomst van uw onderneming.

Nieuwe spelregels

De spelregels voor financiering zijn grondig veranderd. Banken stellen steeds vaker, door regelgeving gedreven, strengere eisen aan het verstrekken van kredieten. Tegelijkertijd zijn er tal van andere partijen zoals credit funds, institutionele beleggers en investeringsfondsen die vormen van financiering aanbieden aan het Nederlandse bedrijfsleven.

De beste voorwaarden

Met onze achtergrond in de bankwereld spreken we de taal van financiers, maar we blijven onafhankelijk. Die kracht zetten we voor u in. Zo krijgt u voldoende vreemd vermogen om uw plannen te realiseren, tegen de beste voorwaarden.

Zo kunnen wij helpen

Vertel ons wat uw ambities en uitdagingen zijn. Die bepalen welke financieringsvorm het beste bij u past. Wij helpen u met het in kaart brengen van de verschillende mogelijkheden, de juiste financieringsvorm te kiezen, nieuwe financiering aan te trekken, bestaande schulden te herfinancieren of uw bestaande financiering te herstructureren door:

  • een passende financieringsstructuur te ontwikkelen;
  • de financieringsvraag breed in de markt te zetten;
  • te onderhandelen over de voorwaarden van de financiering;
  • te assisteren bij de totstandkoming van de juridische documentatie.