Taxmarc

Bekijk deze pagina in: English

In control over de BTW en andere indirecte belastingen?

De wet- en regelgeving rondom btw is complex, zeker als u over de grens opereert. Het is niet gemakkelijk om van alle transacties die binnen een bedrijf gedaan worden vast te stellen of , hoeveel en waar er btw betaald moet worden. Om in control en dus compliant te zijn met alle wet- en regelgeving kan Taxmarc een oplossing zijn. 

Taxmarc is een zogenoemde ‘add on’ op SAP-systemen die ervoor zorgt dat bedrijven een volledig overzicht krijgen van alle data die relevant zijn voor het vaststellen van de verschuldigde BTW.  Dit maakt individuele BTW-behandeling van transacties mogelijk.

Daarnaast controleert Taxmarc, door gebruik te maken van een ingebouwd control framework , op transactieniveau of de transactie in combinatie met de btw-gegevens consistent en juist is. De tool kan zelfde doen voor andere indirecte belastingen.

Voordeel van deze tool dat het tax-directors inzicht geeft in de informatie die een systeem levert, zonder dat zij zich hoeven te verdiepen in de werking van het systeem. Taxmarc spreekt de taal die de gebruiker verstaat.

Klik op de afbeelding voor een vergroting