Financial Drawing Board

Modelleringsplatform voor financiële en fiscale kwantitatieve analyse

Het Financial Drawing Board is een digitaal platform voor iedereen die financiële en fiscale modellen gebruikt om afwegingen te maken. Zowel voor financiële specialisten als fiscalisten ondersteunt het FDB u met snellere en betere kwantitatieve analyses.

Modelleringsplatform voor financiële en fiscale kwantitatieve analyse
Modellen gestandaardiseerd en geïntegreerd

Modellen gestandaardiseerd en geïntegreerd

PwC maakte al honderden verschillende modellen voor allerlei denkbare financiële en fiscale analyses. Deze modellen hebben wij verbeterd, gestandaardiseerd en met elkaar geïntegreerd in het FDB. Door uw data toe te voegen, worden statische gegevens dynamisch gemaakt en gevisualiseerd in alle modelopties.

Op het digitale canvas tekent PwC uw huidige situatie, we maken een forecast of een tijdreis langs verschillende aanpassingen in uw organisatie. Scenario’s met financiële en fiscale consequenties  visualiseren en berekenen we in een handomdraai.

Eenvoudig importeren en exporteren van data

Met de invoer van een beperkt aantal basiscijfers zijn de modellen al te activeren. Opschalen van data en modellen is heel eenvoudig, net als de koppeling met grote hoeveelheden gegevens. We exporteren de uitkomsten van de verschillende scenario’s en de visualisaties daarvan desgewenst naar bijvoorbeeld QlikView, Excel en PowerPoint.

Eenvoudig importeren en exporteren van data
Hogere beslissnelheid, betere inzichten

Hogere beslissnelheid, betere inzichten

Beslissingen die eerder genomen werden op basis van een handvol berekeningen en een dosis onderbuikgevoel, kunnen nu gestaafd worden met data. De interactie tussen al onze geïntegreerde modellen maakt analyses mogelijk die voorheen te complex waren. Het FDB leidt tot hogere beslissnelheid en betere en meer geïntegreerde inzichten.

Contact

Jochem Veltman
Tax Partner
Tel: +31 (0)88 792 72 88
E-mailadres

Volg ons