Commissarissenontmoetingen

Ervaringen uitwisselen en kennis op doen in besloten omgeving

Om van elkaar te kunnen leren, organiseren wij elk voorjaar en najaar een reeks bijeenkomsten speciaal toegesneden op commissarissen en toezichthouders.

In deze commissarissenontmoetingen krijgen deelnemers de ruimte om vertrouwelijk ervaringen uit te wisselen, kennis op te doen en hun netwerk uit te breiden. Met deze vorm van peer group learning willen wij bijdragen aan uw en onze ontwikkeling en de kwaliteit van governance in het algemeen.

 

Kleinschalig en op uitnodiging

De commissarissenontmoetingen zijn besloten en kleinschalig, deelname is op uitnodiging. De ontmoetingen worden georganiseerd rondom relevante thema´s die aansluiten bij de informatiebehoefte van commissarissen en toezichthouders. We kiezen hiervoor onderwerpen langs de lijnen van strategie, governance en cultuur & gedrag.

Na een inleiding door een externe spreker of een van de vakspecialisten van PwC, is er ruimte voor discussie met de deelnemers. Voor de onderwerpen van dit seizoen leest u de programmagids commissarissenontmoetingen.
Hebt u een uitnodiging ontvangen? Meld u zich dan hier aan.

´Hoe behoudt de commissaris onafhankelijkheid van de directie? Welke vragen stelt men over duurzaam ondernemen of digitalisering? En hoe beoordeelt men het gedrag van de directie in relatie tot de gewenste bedrijfscultuur? Het zijn dit soort onderwerpen die we tijdens commissarissenontmoetingen openhartig met elkaar beschouwen.´

Michael de Ridder, Member Board of Management PwC Netherlands, CFO/COO

Contact

Michael de Ridder
CFO / COO
Tel: +31 (0)88 792 52 59
E-mailadres

Yolanda Bröcker-van der Meer
Sr Programma manager
Tel: +31 (0)88 792 54 14
E-mailadres

Willemijn van Asselt
Programma manager
Tel: +31 (0)88 792 54 03
E-mailadres

Volg ons