Commissarissen-toolbox

Bekijk deze pagina in: English

Speciaal voor commissarissen en toezichthouders ontwikkelen wij een toolbox die gevuld wordt met pocketboekjes, waarin relevante corporate governance-onderwerpen aan de orde komen. De pocketboekjes Remuneratie, de Evaluatie, De commissaris in de publieke sector, Grip op cultuur en gedrag, Mergers & Acquisitions zijn inmiddels beschikbaar en te downloaden. De serie wordt verder aangevuld met onderwerpen als Het familiebedrijf, Audit committees, Fraude en Juridische aspecten van corporate governance en Governance-verslaggeving.

Mergers & Acquisitions

Towards a more prominent role for the Supervisory Board
Lees meer

Grip op cultuur en gedrag

Good practices voor een robuuste dialoog met het bestuur.
Lees meer

De commissaris in de publieke sector

Goed inzicht in de omgeving is essentieel.
Lees meer

Remuneratie

Waarom is een goed beloningsbeleid zo complex?
Lees meer

Remuneration

Why is sound remuneration policy so complex?
Lees meer

De Evaluatie

Evalueren vraagt om duidelijke scope
Lees meer

Vul alstublieft de zelfevaluatie in

Evaluation

Evaluation requires a clear scope
Lees meer

Please fill out our self evaluation questionnaire

Indien u een gedrukt exemplaar van de pocketboekjes wilt ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar corporategovernance@nl.pwc.com, met vermelding van uw NAW-gegevens en de titel van het pocketboekje dat u wenst te ontvangen.


Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze e-mailalerts zodat we u kunnen informeren op het moment dat er een nieuw pocketboekje uit deze serie beschikbaar is.

 
Man
Vrouw
*
*
 
*
*
*
*
Ik verleen PwC toestemming bovenstaande persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken voor de verspreiding per e-mail van de Commissarissen-toolbox.
Daarnaast verleen ik PwC toestemming om bovenstaande persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om mij in de toekomst (per e-mail) informatie toe te sturen over andere producten en diensten op het gebied van Assurance, Tax & HRS en Advisory.

Bij het verstrekken van uw e-mail adres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.