Cyber security & Privacy

De zaak draait - snel en veilig

Cybersecurity en privacy management worden steeds belangrijker voor veel organisaties. Een inbreker die één woning aandoet is al vervelend. Laat staan een inbreker die in één keer 100.000 mensen dupeert. Uw klanten bijvoorbeeld. Hoe groot is de kans dat een hacker uw systemen misbruikt?

Alle deuren dichttimmeren is onwenselijk, onmogelijk en/of kostbaar. Zeker nu uw klanten willen betalen via hun mobiel of hun gegevens zelf online willen beheren. U moet de optimale balans zien te vinden. Hoe snel en volledig moeten de prestaties van uw IT-infrastructuur en netwerktechnologie zijn? En hoeveel continuïteits- en beveiligingsrisico’s staan daar tegenover? Wij helpen u deze balans te vinden en aan te brengen. Zodat uw zaak snel en veilig blijft draaien.

Zo kunnen wij u helpen

  • Security Management, waarbinnen wij u helpen om risico’s te identificeren en een afweging te maken tussen de grootte van het risico en de kosten en beperkingen van de te treffen maatregelen. Wij maken hiervoor gebruik van ISO 27001, waarvoor wij u ook kunnen certificeren.
  • Het uitvoeren van security assessments, zoals het uitvoeren van webapplicatie beveiligingstesten en penetratietesten op uw infrastructuur.
  • Het uitvoeren van privacy impact assessments (PIA), waarin wij u helpen de invloed van wijzigingen in uw organisatie op privacy gevoelige informatie te beheersen.
  • Het opstellen en inrichten van uw bedrijfscontinuïteitsbeleid en disaster recovery.
  • Het inrichten van identity management in uw organisatie.