Verbeter uw performance

Maak uw ambities waar met Enterprise Performance Management

Informatie is de basis van uw beslissingen

Enterprise Performance Management (EPM) geeft uw managers meer inzicht en wendbaarheid. Het zorgt er voor dat de juiste stuurinformatie snel en correct bij de juiste beslissers komt. PwC heeft jarenlange ervaring met EPM en we delen onze kennis graag met u, zodat u nooit meer hoeft te wachten op noodzakelijke informatie.

Met onze EPM-aanpak vertalen we samen met u uw strategie naar een cockpit voor uw business. Dit biedt u concrete instrumenten voor een helder inzicht waarmee u in staat bent om gerichter te sturen. U krijgt zicht op de factoren die uw winstgevendheid beïnvloeden. En u kunt via uw beloningsbeleid gaan sturen op gedrag dat past bij de visie van uw organisatie.

Hoe begint u met EPM?

De doelen van uw organisatie zijn bepalend, dus we starten bij uw strategie. Samen met u maken we deze meetbaar. Welke indicatoren laten goed zien hoe uw organisatie er voor staat, en hoe kunnen we deze kwantificeerbaar maken? Zo zorgen we voor toegang tot de juiste informatie.

Daarna is het zaak om deze informatie goed te gebruiken. Samen met u zoeken we uit hoe u deze kunt vastleggen, analyseren en gebruiken voor verwachtingen. En we bekijken hoe u de informatie kunt gebruiken om doelen te stellen voor teams en individuele medewerkers in uw organisatie.

We gaan graag met u in gesprek

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over EPM en de business case voor uw organisatie.