Verbeter uw efficiency

Verhoog kwaliteit en verlaag kosten door transformatie van ondersteunende diensten

U hebt vast al kennis gemaakt met kostenbesparende middelen als shared service centres, outsourcing en offshoring. Maar hebt u deze middelen al eens over de volle breedte van al uw ondersteunende diensten bekeken? Financiën, HR, inkoop, klantenservice en IT? Wellicht biedt een combinatie van oplossingen veel meer resultaat voor uw performance en kostenbesparing.

Strategische ondersteuning

We helpen u uit te zoeken of niet-gestandaardiseerde processen, verschillende IT-oplossingen en  bedrijfsmodellen u te veel geld kosten, en de aandacht afleiden van waar het werkelijk om gaat: de leiding van uw organisatie strategisch ondersteunen.

En natuurlijk houden we ook onze ogen open voor verbetermogelijkheden in de  tweede- en eerstelijns processen. Zodat uw mensen hun tijd besteden aan het werk dat de meeste waarde bijdraagt aan uw organisatie.

We gaan graag met u in gesprek

Organisaties vragen steeds meer van hun ondersteunende diensten. Overheid of private sector, wij hebben talrijke organisaties geholpen om aan deze verwachtingen te voldoen en gaan graag met u in gesprek.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw ondersteunende diensten.