Hardlopen met PwC

connectedrunning 2014

connectedrunning 2014Ruim tien jaar geleden werd de basis gelegd voor wat zich sindsdien ontwikkeld heeft tot een onderscheidend relatiemanagementprogramma van PwC: connectedrunning. De eerste uitdaging was destijds de New York marathon. Daarna volgden loopevenementen in Boedapest, San Sebastian, Marseille, Chicago, Terschelling, Stockholm, Cyprus en Berlijn. In juni jl. was de Cortina-Dobbiaco-run in de Italiaanse Dolomieten het einddoel van dit loopproject. Allemaal zeer verschillende loopevenementen met als rode draad dat ze een unieke belevenis vormen: door het bijzondere van de gezamenlijke voorbereiding, de afstand, de omgeving, het loopevent en het programma dat PwC rondom het evenement organiseert.

Aan bovengenoemde steden kan in mei volgend jaar BARCELONA worden toegevoegd. Op zondag 1 juni 2014 wordt op circa 30 kilometer afstand van Barcelona de Trail Sant-Esteve gelopen. Een trailrun van 13 of 27 kilometer door een natuurreservaat in Catalonië. Dit is de uitdaging van connectedrunning 2014.

In het connectedrunningproject van PwC trainen klanten, relaties, partners en medewerkers van PwC gezamenlijk om een sportieve prestatie te leveren tijdens een bijzonder loopevenement in een bijzondere omgeving. Het doel van het relatiemanagementprogramma is om iedereen in een uitstekende conditie aan de start te brengen. Voordat vertrokken wordt naar Spanje vinden er elke maand gezamenlijke trainingen plaats op het KNVB-sportcentrum in Zeist . Hierbij wordt getraind onder onder begeleiding van professionele looptrainers. Zij verzorgen ook de op de verschillende loopniveaus afgestemde trainingsschema's en adviseren de deelnemers waar nodig. Ook is bij elke looptraining een fysiotherapeut aanwezig om de stramme spieren weer soepel te maken en deelnemers te adviseren over blessurepreventie. Eveneens zal een testloop in het programma worden opgenomen.

En uiteraard zal er dit keer speciale aandacht gegeven worden aan alle aspecten die het trailrunnen zo bijzonder maken.

Uiteindelijk vertrekt de groep naar Spanje waar de wedstrijdloop plaatsvindt. Rondom de wedstrijddag wordt door PwC een uitgebreid reisprogramma samengesteld met als doel alle lopers optimaal voorbereid aan de start te krijgen, om de omgeving beter te leren kennen en natuurlijk om veel fun met elkaar te hebben.

Indien u geinteresseerd bent in deelname aan dit bijzondere evenement, neem dan contact op met uw PwC contactpersoon.