Hardlopen met PwC

connectedrunning 2015

Ruim twaalf jaar geleden werd de basis gelegd voor wat zich sindsdien ontwikkeld heeft tot een onderscheidend relatiemanagementprogramma van PwC: connectedrunning. De eerste uitdaging was destijds de New York marathon. Daarna volgden loopevenementen in o.a. Boedapest, San Sebastian, Marseille, Chicago, Terschelling, Stockholm, Cyprus, Berlijn en Barcelona.

Connectedrunning 2015 is in een nieuw jasje gestoken en heeft meer het karakter gekregen van een circuit bestaande uit verschillende loopevents. Eind november was de eerste trainingsbijeenkomst en in de zomer van 2016 wordt het project afgesloten.

Cconnectedrunning bestaat uit verschillende onderdelen. Circa 1 x per maand is er een gezamenlijke trainingsbijeenkomst op een centrale plaats in Nederland. Tijdens deze bijeenkomsten wordt o.a. aandacht besteed aan allerlei zaken die samenhangen met het gezond hardlopen, van blessure preventie tot spierversterkende oefening. Na de inleiding is de training waarbij alle deelnemers in verschillende, op hun loopsnelheid afgestemde trainingsgroepen onder leiding van professionele trainers gaan trainen. Om de deelnemers ook tussen de gezamenlijke trainingen op een verantwoorde wijze te laten trainen, wordt elke deelnemer voorzien van zijn/haar eigen trainingsschema. Ongeveer 1 x per kwartaal wordt er deelgenomen aan een loopevent in Nederland. In maart is dat de 3BergenLoop en na de zomer staat o.a. de Berenloop op Terschelling op het programma.

Indien u geĆÆnteresseerd bent in deelname aan dit bijzondere project, neem dan contact op met uw PwC contactpersoon. De inschrijving is nu gesloten maar wordt in oktober 2015 weer opengesteld voor het tweede deel van het programma.