Beheersing van ICT-systemen

Voldoen uw processen en systemen aan alle eisen die u eraan stelt?

Kostenvermindering, compliance, risicobeperking en klanttevredenheid zijn enkele belangrijke redenen waarom organisaties de beheersing van ICT en procesverbetering topprioriteit geven. Leveren uw ICT-systemen en bedrijfsprocessen de strategische bijdrage die u verwacht en vereist?

Betrouwbare output van ICT

Uw dagelijkse en strategische beslissingen zijn gebaseerd op de informatie die uw systemen genereren. Zonder de juiste, tijdige en volledige informatie geen organisatie. Optimale informatievoorziening zorgt ervoor dat uw verslaggeving voldoet aan de wettelijk gestelde eisen en u in staat wordt gesteld uw organisatie optimaal aan te sturen. Bovendien kunt u uw klanten laten profiteren van een nog professionelere en beter toegesneden dienstverlening. Daarnaast kunt u de efficiency van de operatie verbeteren en de kosten van interne-controlesystemen terugbrengen. Zorgvuldig geselecteerde ICT-investeringen en beheerst uitgevoerde verbetertrajecten – eventueel in samenwerking met een betrouwbare nieuwe IT-partner – zijn investeringen in de toekomst. Die kunnen zorgen voor een groeiversnelling van uw organisatie.

Waardevolle, onafhankelijke beoordeling

De specialisten van PricewaterhouseCoopers zijn in staat een daadwerkelijk goed beeld en een waardevolle, onafhankelijke beoordeling van de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw processen, projecten en systemen te geven. Vervolgens kunnen we u helpen bij het opzetten en implementeren van het verbetertraject. U profiteert hierbij van onze internationale kennis over best practice-normen voor (geautomatiseerde) controlemaatregelen. Op deze wijze realiseren we samen met u goed gedocumenteerde en stevig verankerde operationele processen, controls én maximaal betrouwbare (IT)-systemen.

Prestatiegebieden

Via ons wereldwijde netwerk van specialisten op het gebied van Systems & Process Assurance kunnen wij (onder meer) de volgende specialismen en diensten bieden: