Technologie

Bekijk deze pagina in: English

Het traditionele bankieren wordt op dit moment geconfronteerd met grote veranderingen. Neem alleen al de explosieve groei van het internetgebruik en de impact hiervan op banken. Wij hebben 3.000 bankklanten ondervraagd om te begrijpen wat hun behoeften zijn. We hebben de belangrijkste uitdagingen in kaart gebracht en kunnen u helpen digitale innovatie in uw voordeel te gebruiken.

Minder vertrouwen, meer regulering

Als gevolg van de financiële crisis hebben consumenten minder vertrouwen in de financiële sector en in banken in het bijzonder. Het heersende beeld is dat alle grootbanken hebben bijgedragen aan de instorting van de wereldmarkt. Dit beïnvloedt de verwachtingen van consumenten. Daarnaast gaf de financiële crisis aanleiding tot toenemende regulering van banken door overheden.

Nieuwe partijen en digitale innovatie

Bovendien lijken de traditionele spelers op de markt terrein te verliezen aan nieuwe toetreders. Nieuwe partijen veranderen de markt, mede doordat zij digitale innovatie beter weten in te zetten dan traditionele bankiers.

Onze inzichten kunnen deze innovaties concreet maken voor uw organisatie. U bespaart niet alleen op de kosten, maar u verstevigt ook uw klantrelaties. Met andere woorden, de digitalisering biedt volop kansen voor banken.